Szűz

Okos, megközelíthetetlennek tűnő, intellektuális alkat, aki nem mutatja ki az érzelmeit, és nagyon nehezen vagy sosem nyílik meg. Fontos számára, hogy szerelmében feltétel nélkül megbízhasson, és számíthasson rá. Nem tűri a hazugságot és az alakoskodást, ezért nehezen alakít ki komoly és hosszútávú párkapcsolatot. Csak olyan ember mellett lesz igazán boldog, aki hozzá hasonló, és akiért tűzbe meri tenni a kezét. Mély érzésű, és ragaszkodó típus, bár ezt sosem szavakkal, inkább a tetteivel hozza szerelme tudtára.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Meglehetõsen nagy zûrzavar uralkodhat ma a fejében, kedves Szûz, ráadásul ez nem csak önnel lehet így, hanem bizony, mások reakcióiból is nehéz lehet majd kiindulni. Ilyen bizonytalan körülmények között a legjobb, ha csakis olyan dolgokkal foglalatoskodik, amelyek esetében, nem nagy gond, ha hibázik. Tartson ki, talán a holnap már jobb lesz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Vonzó, csábító szerető, akibe könnyű belebolondulni, de ugyanilyen könnyű belőle kiábrándulni. Gyakran híján van az őszinteségnek: nem azért, mert rossz szándékú, sokkal inkább konfliktuskerülésből: nem szeret ugyanis dönteni. Ha valami nem tetszik neki, nem ad hangot a véleményének, inkább megvárja, míg Isten malmai lassan, de biztosan elvégzik helyette a piszkos munkát. Ha nem érzi jól magát a kapcsolatban, kifelé kacsintgat, és akkor lép, amikor a másik kapcsolatban már biztosítva érzi magát. Szereti, ha körülrajongják, és méltányolják a megjelenését. Olyan társ mellett lesz igazán jó házassága, aki mindig figyel rá, romantikus helyekre viszi, ajándékokkal és kedvességgel halmozza el, és állandóan kényezteti.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap igen kiegyensúlyozottan telhet, kedves Mérleg, amikor is, lesz elég ideje azzal foglalkozni, amivel csak szeretne, ugyanakkor, kissé elkényelmesedve, hajlamosabb lehet szüntet is tartani, így nem biztos, hogy a mai lesz élete legtermékenyebb napja! Ne legyen lelkiismeret-furdalása emiatt, hisz ez másokkal is gyakran megesik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 21. kedd – Csinálj valamit, ami izgalommal tölt el....

Skorpió

Tekintete megbabonázza az embert, vonzereje pedig úgy öleli körül kiszemelt áldozatát, hogy az nem is érti, mi történt vele, mitől lett hirtelen őrült szerelmes a kiismerhetetlen Skorpióba. Igen mély érzésű, szenvedélyes szerető, akibe könnyű beleszeretni, noha nem, vagy csak nagyon sokára nyílik meg. Társát teljes mértékben birtokolja, és nem tűri, hogy szerelméhez mások is túlságosan kötődjenek. Gyanakvó és féltékeny, ezért csak olyan partnert fogad el, aki maximálisan becsületes, és az ő szabályai szerint játszik. Haragtartó és bosszúálló, így jobb, ha az ember nem húzza ki nála a gyufát.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Már a nap kezdeti szakaszában felmerülhet, hogy teljesen átszervezze a dolgait, az újonnan tudomására jutott tényekhez igazítva, ami igencsak jó ötlet lehet, kedves Skorpió, s igen hatékonnyá teheti! A rugalmasság most fél siker!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Céltudatos és bátor hódító, aki általában sikereket könyvelhet el a szerelem terén. Mivel a munkájában is sikeres, árad belőle a magabiztosság, amely hamar elcsavarja az ellenkező nem képviselőinek a fejér. Kapcsolatai sokszor tiszavirág életűek, mivel igen kíváncsi, és szívesen flörtöl másokkal. Hamar szerelembe esik, ám ugyanolyan hamar kiábrándul párjából. Fontos számára a sz.xualitás, de nem feltétlenül vágyik mély érzelmekre. Tüzes szerető, aki olyan társ mellett lesz boldog, aki nem korlátozza szabadságában, és mindig kellőképpen érdekes marad számára.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap nagy koncentrációt igényelhet öntõl, kedves Nyilas, amikor is, nem sok ideje jut majd pihenésre, álmodozásra, vagy bármi más egyébre, s ettõl kicsit feszültnek, stresszesnek érezheti magát a nap végére. Egy forró fürdõ most aranyat érhet!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: