Amikor egy új embert megismerünk, az elsők között az a kérdés is az eszünkbe ötlik, hogy vajon igaz vagy hamis személy? Amit felénk mutat, az csupán egy álarc vagy valódi önmaga? 

Nincs annál kiábrándítóbb, amikor valaki a kedves arcát mutatja felénk, közben a felszín alatt teljesen máshogyan érez. Az asztrológusok lerántják a leplet a hipokrita csillagjegyekről. Lássuk, hogy kik a képmutatók.

Mérleg

A nagy béketeremtő Mérleg egyfolytában arra törekszik, hogy harmóniát teremtsen a környezetében. A kedves, barátságos felszín alatt azonban egy igazi ördögi zseni lakozik. Annak érdekében, hogy megnyerje mások szeretetét, a legnagyobb hazugságokat is képes elsütni velük kapcsolatban. Hogy jó kapcsolata megmaradjon mindenkivel, nagyon szépen előadja azt a szöveget, amit tudja, hogy hallani szeretnél.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 4 csillagjegy a legkritikusabb önmagával – sokszor alaptalanul

Oroszlán

A nárcizmus és a tökéletesség közé egyenlőségjelet is húzhatna. Állandóan arra vágyik, hogy  a figyelem középpontjában ragyoghasson. A büszkeségét és az egóját mindennél előbbre tartja. Ha magával szemben talán őszinte is, másokkal nem fog az lenni, nehogy a megítélésen csorba essen. Olyanokkal szereti körbevenni magát, akik felerősítik fényét. A saját érdekében szégyentelen hazugságokat képes kitalálni, hogy megvédje a magáról alkotott képet, amibe oly sok erőfeszítést fektetett.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: