Vízöntő

Nagyon sokat képes beszélni, de önmagáról egyáltalán nem szívesen beszél. Tőle aztán biztos nem fogod megtudni, hogy mikor volt először szerelmes, vagy miért vált el. Mivel nehezen fogadja a negatív kritikát, ezért inkább nem árul el sok részletet az életéről. Azért is titkolózik, hogy meg tudja őrizni a személyes szabadságát, és függetlenségét, fél a kiszolgáltatottságtól. Nagyon szkeptikus tud lenni bizonyos témákkal, és emberekkel kapcsolatosan, ezért inkább befele fordul.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Minden bizonnyal a Skorpió a legtitokzatosabb csillagjegy az összes közül. Úgy tűnik állandóan titkol valamit, és sokszor azzal a hátsó szándékkal, hogy keresztbe tegyen másoknak. Kissé zaklatott a lelkivilága, állandóan attól retteg, hogy a múltjából előbukkannak a sötét titkai. Főleg a párkapcsolat elején titkolózik sokat, ugyanis nem képes megbízni senkiben igazán.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, kiemelten figyeljen oda minden kiejtett szavára, kedves Skorpió, mert azok ma rendkívüli súllyal bírhatnak mások számára, sõt, egyesek életével kapcsolatban, valósággal sorsdöntõek lehetnek! Ne feledje, az, hogy sokan hallgatnak a szavára, nem csak kitüntetett szerep, de nagy felelõsség is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Önszeretet- Személyiségünk stabil alapja

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: