Oroszlán

Csak akkor maradnak a párjukkal, ha van elég tűz, szerelem, szenvedély és sz.x. Elvárják, hogy a partnerük ódákat zengjenek róluk, és rajongjanak értük. Amíg van csodálat, de szerencsére viszonzott csodálat, addig életképes a kapcsolat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma igencsak heves érzelmek tombolhatnak végig a napján, így csak nehezen, vagy szinte egyáltalán nem lesz képes koncentrálni érdemi dolgokra, melyeket jobb, ha ennek tükrében inkább máskorra is halaszt, amíg teheti. Igyekezzen megõrizni nyugalmát, kedves Oroszlán, s nagyobb veszekedések nélkül átvészelni a napot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Soha nem lépnek félre, így a hűségük még csak meg sem kérdőjelezhető. A flört sem jellemző rájuk és a párjuktól sem tűrik el a dolgot. Ha a párjuk félrelép, számukra nem létezik megbocsájtás vagy indok a történtekre, azonnal véget vetnek a vizonynak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Meglehetõsen nagy zûrzavar uralkodhat ma a fejében, kedves Szûz, ráadásul ez nem csak önnel lehet így, hanem bizony, mások reakcióiból is nehéz lehet majd kiindulni. Ilyen bizonytalan körülmények között a legjobb, ha csakis olyan dolgokkal foglalatoskodik, amelyek esetében, nem nagy gond, ha hibázik. Tartson ki, talán a holnap már jobb lesz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mit néz meg rajtad előszőr? Eláruljuk, mi a legvonzóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Mérleg

A hűség számukra szent és sérthetetlen. Ha kell, feláldozzák és elhanyagolják magukat, a boldogságukat, de sose csalnák meg a párjukat. Valóságos konfliktuskerülők, sosem menne bele egy-egy nagyobb vitába.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap igen kiegyensúlyozottan telhet, kedves Mérleg, amikor is, lesz elég ideje azzal foglalkozni, amivel csak szeretne, ugyanakkor, kissé elkényelmesedve, hajlamosabb lehet szüntet is tartani, így nem biztos, hogy a mai lesz élete legtermékenyebb napja! Ne legyen lelkiismeret-furdalása emiatt, hisz ez másokkal is gyakran megesik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Problémás kérdés a hűség. Vagy nem érdekli őket ez a kérdés, vagy sajátos elképzeléseik vannak a kapcsolatban, ezért szinte szükségszerű náluk már az elején megbeszélni, ki mit szeretne.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Már a nap kezdeti szakaszában felmerülhet, hogy teljesen átszervezze a dolgait, az újonnan tudomására jutott tényekhez igazítva, ami igencsak jó ötlet lehet, kedves Skorpió, s igen hatékonnyá teheti! A rugalmasság most fél siker!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: