Bika (április 20. – május 20.) – a fáradhatatlan

Az agresszivitás fáradhatatlanná teszi az ember szenvedélyét. Különösen a Bika esetében. A kapcsolatokban a tartósságot és a biztonságot tartja szem előtt. Azonban bizonyos esetekben besokallhat, főleg, amikor a rábízott feladatokat nem tudja mind teljesíteni. A célok teljesítésére törekszik. Időről időre heves agresszió alakulhat ki nála, de ez soha nem jelenti azt, hogy feladná a figyelmes hozzáállását a partnere irányába. A barátságossága megkülönbözteti őt a nehéz helyzetben, ha szükséges, biztosítani tudja a megfelelő segítséget. Kifogástalan szerelmi örömök forrása. Egyidejűleg megvan benne a makacsság és a gondoskodás. A Bika azért némileg önző is, mert az elérni kívánt célt mindenáron végre akarja hajtani. Meglehetősen egyértelműek és szerencsére csak közepesen lusták. Megkülönbözteti őket más állatövi jegyektől a karizma és vonzerő. 15 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. A szerencse tizenöt évig minden lépésénél a nyomában lesz, ha másokkal megismerteti ezt a horoszkópot.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (május 21. – június 20.) – megosztott személyiség

Az Ikrek a kegyelem megszemélyesítői. Különös szeretetük van az emberek iránt. Meghallgathatják a legunalmasabb előadót is, de ugyanakkor lelkiismeret furdalás nélkül félrevezetik őket. Megkülönbözteti őket más állatövi jegyektől a békére törekvő, azt kedvelő karakterük, bár az Ikreknek nem esik nehezükre visszaadni a kölcsönkenyeret, legyen az bármilyen…. Az Ikrek nem hagyják magukat megvezetni vagy megtéveszteni. Emellett az Ikrek szeretnek parancsolni és kimutatni vezetői képességeiket. Hangulatuk olyan gyorsan képes megváltozni, mint a tavaszi szellő. Ha a fejüket elcsavarják, akkor azt képesek elhagyni szinte bárhol. Az Ikrekben a szarkazmus, a gyerekesség és a kíváncsiság is megtalálható. Boldog az életben és megbízható társ. Az Ikrek felettébb társaságkedvelőek, emellett kiválóan elsajátították a csábítás fortélyait is. Mértékkel halmoznak el mosolyokkal és más ajándékokkal, megpróbálva megmutatni erejüket és ellenállhatatlanságunkat. 9 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Kilenc évig a szerencse minden lépésénél társa lesz, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 21. – július 22.) – a szépség menti meg a világot

Páratlanul szerető lények, akik szenvedélyes csókokkal akarják megerősíteni érzéseiket. Ez a legromantikusabb és leggondoskodóbb állatövi jegy, amellyel csak találkozhatunk. A Rák jegyben született emberek többsége kreatív természetű, és a legvadabb fantáziákat és bolondozásokat is képes valóra váltani. Folyamatosan fejlesztik a szexuális készségeiket, és gyakran a gyakorlatban is alkalmazzák ezeket. Rendetlenségük a mindennapi „szórakozás” részévé válik. A Rák a társaság lelke. A Rákok nagyon szeretetteljesek, és bármi áron is megvédik a partnerüket. A Rákok szenvedélye és a spontaneitása alapvető tényezővé válik a szerelmi örömök során. Nem harciasak, de szükség esetén képesek erővel legyőzni az ellenséget. Megbízható és támogató társsá válnak az életben. 12 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Azonban szerencsés tizenkét év elé nézhet az, aki tesz azért, hogy mások is megismerjék ezt a horoszkópot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: