Skorpió (október 23. – november 21.) – a lelkes csodáló

A Skorpió varázsát tökéletesen kiegészíti a kiváló humorérzéke és a vezetői tehetsége. Soha nem tagadja meg magától kedvenc örömforrásait. Az energikus viselkedés néha azonban károsan befolyásolja a kiszámíthatóságát. Az élettől a lehető legtöbbet kapja meg. A Skorpió a bizalomra és a megértésre épülő hosszú távú kapcsolatokat részesíti előnyben. Páratlan szervezési képességgel rendelkezik, és bármely társaság lelkévé válik. De megtörténik, hogy ezzel az aktivitással túl messzire megy. Skorpió vonzza a pénzt, egész nagy mennyiségben. Könnyen képes egész csinos összegeket keresni, de ugyanolyan könnyen el is költi. Gondoskodik a családjáról és a barátairól. Napokon keresztül képes megfeszítetten dolgozni. A Skorpió ezenkívül nyílt és egyáltalán nem számító, ami a barátságot illeti, ugyanakkor, ha elárulják, azonnal és véglegesen képes megszakítani a kapcsolatot bárkivel. 4 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Azonban a szerencse négy évig minden lépésénél vele lesz, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas (november 22. – december 21.) – a spontán

A Nyilasokra jellemző, hogy hosszú ideig egyedül maradnak. Megkülönbözteti őket ezenkívül a spontaneitás és a vonzerejük. A Nyilas kiegyensúlyozatlan. Nem lehet megvesztegetni hízelgő szavakkal. Ha a Nyilasnak éppen nincs olyan napja, akkor jobb, ha elkerüljük őt. A sértéseket elraktározza, így azok felhalmozódnak benne. Nagymértékben képes befogadni valakit a lelkébe, de a legtöbb esetben ezt nem ismeri el nyíltan, mert attól tart, hogy ezt sokan a gyengeség jelének tekintik. A Nyilas rendkívül titokzatos személy, ugyanakkor a barátai és rokonai hős védelmezője. Szép és romantikus. Diplomata. A Nyilas is arra törekszik, hogy lehetőség szerint mindenkivel törődjön. Képes jól szórakozni és bár mértékkel ugyan, de a bolondozásra is kapható. 4 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Azonban szerencsés négy év elé nézhet az, aki tesz azért, hogy mások is megismerjék ezt a horoszkópot.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 4. szerda – Rák, Halak, Bika, Nyilas, Mérleg, Kos, Oroszlán, Ikrek,...

Bak (december 22. – január 19.) – a szeretetteljes

Lelkesedése megkülönbözteti a Bakot más állatövi jegyek viselőitől. Merész és okos. Jellemzője az időszakos nyugtalanság és ingerlékenység. Néha elfogja a lustaság, de amikor munkába fog, akkor éjjel-nappal képes azt végezni. Benne az olyan ellentétek, mint a büszkeség és a megértés, egyszerre vannak jelen. A Bak arra törekszik, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítson ki. Született szónok. Mindig eléri a céljait. Szeret nyerni a vitákban, különösen az Ikrekkel szemben. Kiváló gasztronómiai ízlése van, és gyakran megy étterembe. Szórakoztató és izgő-mozgó. 24 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. A szerencse huszonnégy évig minden lépésénél a nyomában lesz, ha másokkal megismerteti ezt a horoszkópot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

A mai nap, az élet több terültén is nagy szüksége lehet önre a környezetében élõknek, így garantáltan nem fog majd unatkozni, kedves Bak. Ha sikerül kitartania, s mindenhol derekasan helytállnia, akkor nem marad majd el a méltó elismerés és jutalom sem!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: