Január: Valaki, aki tartja veled az iramot

Nagyon szorgalmas, ambíciózus személyiség vagy, akinek fontos, hogy valóra váltsa az álmait. Épp ezért egy olyan társra van szükséged, aki ugyanúgy áll az élethez. Nem elég, hogy higgyen a képességeidben és támogasson téged, de fontos az is, hogy neki is legyenek saját céljai a jövőben. Így ugyanis te is azt érezheted, hogy két különálló személy vagytok, de mégis összefonódik az életetek a szerelemnek köszönhetően.

Február: Valaki, aki imádja, hogy veled minden nap más

Igazi szabadszellem vagy, aki napról napra képes megváltozni. A legfontosabb számodra, hogy megtaláld az életben a boldogságot, amit leginkább abban találsz meg, ha folyton új kalandokba vágsz bele. Egy olyan lelkitársra van szükséged, aki hajlandó csatlakozni ezekhez az utazásokhoz, és egyáltalán nem bánja, hogy néha teljesen kiszámíthatatlanul viselkedsz. Sőt, ezért szeret igazán!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-04-22

Március: Valaki, aki annyira odafigyel rád, mint te rá

Nagyon önzetlen ember vagy, aki folyton segíteni szeretne másoknak. Emiatt sokszor előfordult már veled, hogy olyan emberek is próbáltak a közeledbe férkőzni, akik csak ki akartak használni. Épp ezért van szükséged egy olyan lelkitársa, aki nem veszi magától értetődőnek a jelenlétedet. Aki sosem próbál kihasználni a kedvességed és az empátiád miatt, hanem azon igyekszik, hogy viszonozza a szeretetedet, és vigyázzon rád.

Április: Valaki, aki olyannak szeret, amilyen vagy

Erőteljes és különleges személyiséged van, ez pedig sok embert megijeszt. Épp ezért van szükséged egy olyan lelkitársra az életedben, aki melletted áll, és támogat téged minden téren, anélkül, hogy valaha is arra kérne téged, hogy változz meg valamiben. Ő nemcsak elfogadja a rosszabb tulajdonságaidat, de egyúttal nagyon szereti is őket!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: