Szeptember: Valaki, aki elég izgalmas, és tisztel téged

Noha egyrészt kedves és barátságos vagy, könnyen válsz kritikussá és ítélkezővé másokkal szemben. Ezért van szükséged egy olyan lelkitársra, aki elfogadja a rossz tulajdonságaidat, és felhívja a figyelmed arra, ha túlságosan nyersen kritizálod őt (vagy másokat). Mindemellett fontos, hogy mindig fenn tartsa az érdeklődésed, és támogasson a karrieredben is.

Október: Valaki, aki bátorít, és segít, hogy ne foglalkozz mások véleményével

Mindig gyorsan kötöttél barátságokat, és nagyon kedvesen bánsz az emberekkel. De ez részben azért van, mert borzasztóan aggaszt téged az, hogy mit gondolnak rólad mások; ezért igyekszel mindenkinek megfelelni. Olyan lelkitársra van szükséged, aki segít neked leküzdeni a kisebbségi érzést, és megérteti veled, hogy úgy vagy tökéletes, ahogy vagy.

November: Valaki, aki egyensúlyt teremt az életedben

Nagyon kreatív személyiséged van, és igyekszel mindig fejleszteni magadon. A gond az, hogy ezt a nagyfokú ambíciót nehezen tudod lerázni magadról, és nem bírsz nem a céljaidra koncentrálni. Ezért van szükséged egy olyan lelkitársra, aki bebizonyítja neked, hogy lehet sikeres karriered, és fókuszálhatsz a jövőre, de emellett fontos, hogy időnként pihenj, és élvezd a jelent.

December: Valaki, aki annyira őszinte és hűséges, mint te

Számodra nincs fontosabb tulajdonság a hűségnél és a nagylelkűségnél. Ezért egy olyan lelkitársat érdemelnél, aki hozzád hasonló gondolkodásmóddal rendelkezik. Valaki, aki szívesen szórakozik és viccelődik veled, de közben mindig kiáll melletted, és sosem csalna meg.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: