Május: Valaki, aki sosem húz vissza téged

A májusban született emberek azok, akik a legjobban tudják, mit akarnak az élettől. Ha te is ekkor születtél, biztos, hogy nagy álmaid vannak, és nagyon sok időt töltesz azzal, hogy rájöjj, hogyan valósíthatnád meg őket. Ezért hozzád egy olyan lelkitárs passzol, aki semmiben sem fog vissza téged. Sőt, legalább annyira motivált, mint te, és hozzád hasonlóan egyszerre élvezi a jelent, miközben a jövőn is gondolkodik.

Június: Valaki, aki előtt meg tudsz nyílni

A júniusi hónap szülöttei a legérzékenyebbek mindközül, ezért ha te is ekkor születtél, olyan lelkitárs passzol hozzád, aki mellett biztonságban érzed magad. Aki szeret, és elfogad olyannak, amilyen vagy; vagyis érzékeny típusnak. Könnyen barátkozol, de nagyon könnyen csalódsz is, mert rögtön mindenkiben megbízol. Épp ezért a lelkitársadnak óvatosan kell bánnia veled, és mindig éreztetnie kell, hogy mennyire imád téged!

Hétfői Horoszkóp 2023-09-04

Július: Valaki, aki bátor a szerelemben

Nagyon intenzív személyiséged van, és könnyen kötsz új barátságokat. De ha szerelemről van szó, már nem ilyen egyszerű a helyzet: nagyon nehezen nyílsz meg mások előtt, mert nem akarsz sebezhetőnek tűnni. Ezért a te tökéletes lelkitársad egy olyan személy, aki nem fél egyenesen beszélni veled a saját érzéseiről, és rávesz téged is arra, hogy megnyílj előtte. Ehhez viszont éreztetnie kell veled, hogy mellette biztonságban vagy.

Augusztus: Valaki, aki egyszerre támogat és óva int

Vezéregyéniség vagy, aki bátor, összeszedett, és imád a középpontban állni. De mivel hozzászoktál ahhoz, hogy könnyen parancsolsz másoknak, időnként ez a személyiségjegyed a kapcsolatodban is megmutatkozik. Épp ezért kell melléd egy olyan lelkitárs, aki támogat az álmaid megvalósításában, de mindig rádszól, ha túlságosan főnökösködő és makacs a viselkedésed.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: