Oroszlán

Amikor egy Oroszlán pasinak gyengéd érzései támadnak, rendkívül figyelmessé válik, és a legapróbb részleteket is megjegyzi rólad. Még azt is, amit csak futólag említettél meg, és nem is gondoltad volna, hogy figyel rá. Ha viszont azt látod, hogy nem emlékszik arra, hány tesód van, vagy merre laksz pontosan, akkor valószínű, hogy ő nem tekint rád lehetséges barátnőjelöltként.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Nem egyszerű rájönni, egy Szűz jegyű férfinek mennyire tetszel, ő ugyanis semmit sem szeret elkapkodni, pláne nem a párkapcsolatokat. Hosszú ideig laza és hűvös gondolkodású marad, hiszen ő maga is bizonytalan az érzéseit illetően. Azonban abból sejteni lehet, hogy többet szeretne, hogy apró ajándékokkal és kedves gesztusokkal lepi meg kiszemeltjét. Ha ezt nem tapasztaltad a sráccal kapcsolatban, sajnos úgy tűnik, nem igazán tetszel neki.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap az önmegvalósításé lehet, kedves Szûz, amikor is, minden bizonnyal, elegendõ ideje lesz majd arra, hogy érdemben kiélhesse kreativitását. Ennek köszönhetõen, nem csak, hogy sikeresebb lehet a szokásosnál, de valószínûleg, több mindennel is végezhet, amiben nagy segítségére lesznek kiváló ötletei!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2020-10-06

Mérleg

Ennek a jegynek nagyon fontosak a komoly és érdekfeszítő beszélgetések, ezért ha valaki megtetszik neki, biztosan igénye lesz erre, és mindent el is követ az eszmecseréért! Ha a pasi viszont nem ír neked hosszas üzeneteket, és nem dob fel izgalmas témákat, sőt, inkább te viszed előre a beszélgetést, sajnos valószínűleg nem érdeklődik irántad annyira, mint szeretnéd.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpió férfiak hajlamosak a féltékenységre, és ezt már akkor is kimutatják, ha még csak az ismerkedős fázisban tartozok. Már akkor is előkerül a zöldszemű szörny, ha csak beszélgetsz egy másik pasival, de persze ilyenkor próbálnak viccelődve rákérdezni arra, ki az a másik férfi. Ha viszont ezt nem tapasztalod, sőt, láthatóan nem érdekli, ki van még jelen az életedben, jobb, ha inkább mihamarabb továbblépsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, kiemelten figyeljen oda minden kiejtett szavára, kedves Skorpió, mert azok ma rendkívüli súllyal bírhatnak mások számára, sõt, egyesek életével kapcsolatban, valósággal sorsdöntõek lehetnek! Ne feledje, az, hogy sokan hallgatnak a szavára, nem csak kitüntetett szerep, de nagy felelõsség is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: