Nyilas

A Nyilas jegyű férfiak nem szeretik a játékokat, így ha ők oda vannak valakiért, azt kertelés nélkül megmondják. Biztos, hogy nem maradnak kételyeid, ha egy ilyen csillagjegyű személynek tetszel. Ezért ha a srác jelei nem egyértelműek, szinte biztos, hogy ő nem szeretne tőled most többet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bak férfiak nehezen kötnek kompromisszumokat, azonban ha valaki megdobogtatja a szívüket, félreteszik a büszkeségüket, és megpróbálnak alkalmazkodni. Ezért ha feldobod a srácnak, hogy megy a moziban egy romantikus film, amit megnéznél vele, a válasza mindent elmond. Ha rábólint, annak ellenére, hogy utálja ezeket a filmeket, az pozitív jel. De ha meg sem próbál kompromisszumot kötni, inkább ne vesztegesd tovább az idődet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 20. csütörtök – Mérleg, Vízöntő, Nyilas, Halak, Bak, Rák, Kos, Szűz, Ikrek

Vízöntő

A Vízöntők ügyesen észlelik a különféle jeleket, de ha nem vonzódnak a másikhoz, akkor úgy tesznek, mintha ebből semmit sem látnának. Azaz ha te jeleket küldesz a pasinak, hogy tetszik neked, ő pedig láthatóan nem veszi észre őket, akkor rossz hírünk van. Ugyanis ő pontosan tudja, te mit érzel, de sajnos ezúttal nem viszonozza azt.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Egy ilyen romantikus és szenvedélyes jegy, mint a Halak, nem tudja rejtegetni az érzéseit. Ha egy ilyen férfi szerelmes, a másik felet folyamatosan bókokkal és romantikus gesztusokkal halmozza el, így nem marad kérdéses számodra, hogy tetszel neki. Ha viszont a romantikus kedvességek elmaradnak, és csak beszélgettek az általánosabb dolgokról, akkor úgy fest, inkább csak barátként tekint rád.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: