Nyilas

Szereted a szabadságot, és legszívesebben az egész világot a kebledre ölelnéd. Nem kedveled viszont a kötöttségeket, és nem tűröd az igazságtalanságot. Legszívesebben az egész világot megmutatnád partnerednek. A hétköznapi gondok azonban untatnak, sokszor fárasztanak, ezért mindig találsz valamilyen nagyvonalú megoldást, hogy ne kelljen velük túlságosan sokat foglalkoznod. A te feladatod az, hogy a hétköznapokban is megtaláld az apró izgalmakat és kis örömöket. Meg kell tanulnod értékelni az állandóság szépségét is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap nagy koncentrációt igényelhet öntõl, kedves Nyilas, amikor is, nem sok ideje jut majd pihenésre, álmodozásra, vagy bármi más egyébre, s ettõl kicsit feszültnek, stresszesnek érezheti magát a nap végére. Egy forró fürdõ most aranyat érhet!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Zárkózottnak és merevnek tűnsz, pedig neked is van szíved. Iszonyatosan tudsz érezni, de ezeket az érzelmeket szinte páncéllal véded. Ha nehézségek merülnek fel, készen állsz a tárgyalásra, és mindenféle önérzeteskedés nélkül elismered a hibáidat. Bakként csak akkor támadnak gondjaid, ha partnered részéről intenzív érzelmekkel találod szembe magad. Ugyanígy saját érzelmeid kimutatásához sincs elég érzéked. A te karmikus feladatod az, hogy, meg tanuld szavakba önteni az érzelmeidet és elhinni azt, hogy a sírás nem bátorság kérdése.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma, bizonyos elõre nem várt akadályok miatt, meglehetõs csúszásba kerülhet, ráadásul, nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán befejeznie a nap végre, amit elkezdett. Ha így adódna, ne erõltesse a dolgot, kedves Bak, lesz nap holnap is, aki pedig nem érti ezt meg, az idegeskedjen rajta, ha akar...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-15 - A mai napon csak úgy tombolhat önben a szerelem kiszemeltje, kedvese iránt...

Vízöntő

Nyitott vagy és végtelenül toleráns minden emberrel szemben. Igényled a nagy mozgásteret, és természetesen partnerednek is hatalmas szabadságot adsz. Szeretsz utazni, új embereket megismerni, folyton azon agyalsz, mit nem láttál még, merre nem jártál. Nem bírod a monotonitást, a nem kreatív feladatokat. Mások azonban ezt úgy értékelhetik, eluntad őket. A feladatod az, hogy a körülötted lévő közvetlen környezetedet is érdekesnek lásd, nem mindig kell valami újat keresned ahhoz, hogy elégedett légy.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Magas fokú érzelmi intelligencia jellemez, ragaszkodsz a partneredhez és meg is becsülöd őt. Fontosak számodra az érzelmek, ám egyfajta hullámhegy és hullámvölgy jellemez. Alapvetően egy visszahúzódó ember vagy, ugyanakkor minden újdonságra rá lehet venni. Vigyázz arra, hogy ne szolgáltasd ki magad túlzottan másoknak. Karmikus feladatod, hogy erősítsd a saját belső énedet, és koncentrálj néha magadra is, mások érdekei helyett.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: