9.Kos

Egy Kosnak minden előfeltétel adott ahhoz, hogy ő legyen az ideális nő, mégis igencsak messze van ettől. Eszméletlenül szép, okos, ambiciózus, energikus, de… De pont ezek a pozitív tulajdonságok az akadályai annak, hogy ő legyen az ideális nő. Ugyanis a Kos inkább megijeszti, elijeszti a férfiakat, mintsem odavonzza. Persze, vannak vakmerő férfiak, akik készek egy ilyen vad megszelídítésére, de ők meglehetősen kevesen vannak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

8.Bak

A Baknak nincs szüksége olyan elismerésre, rangra, mint „az ideális nő”. Ezen kívül nem is igazán érti, mire jók ezek, talán azért, mert ezek a nők enélkül is nagyszerűen eléldegélnek. A Bak még az otthoni körülmények között, összekócolódott hajjal is szépségkirálynőnek hiszi magát, viszont ha akarná, meghódíthatná a világot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek csak az első randiig jutnak el

7.Bika

A Bika állatövi jegyben született nők nagyon szeretik a különböző ruhákat és más tipikusan női dolgokat. Emellett a Bika egy hihetetlen színésznő is: egyszer sértődötten duzzog, máskor pedig ártatlan őzike módjára pislog, vagy akár a megközelíthetetlen szépség szerepében tetszeleg. De időről időre előviláglik erős, férfias jelleme, ami miatt igencsak messze kerül az ideális nő pozíciójától.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: