Skorpió

Bár a Skorpiókat általában nem izgatják a részletek, ez nem jelenti azt, hogy ne lennének nagyon okosak. Szenvedélyből tesznek mindent, sokszor mások számára úgy tűnik, irracionális döntéseket hoznak. Ez azonban nem így van, sokkal több van bennük, mint, ami kívülről látszik. Kiváló manipulátorok és ezt ők is pontosan tudják. Remek érzékkel irányítanak másokat, de ezt senki nem veszi észre. Szinte belelátnak mások lelkébe, ami sokszor picit ijesztő!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek kommunikációs képessége felülmúlhatatlan, mindig tudja kinek, mikor, mit és hogyan mondjon vagy írjon le. Mivel minden érdekli, kíváncsiságának köszönhetően nagyon sok dologról képes véleményt alkotni, számára mindegy, hogy egy valóságshow-ról vagy politikáról van-e szó. Tájékozottsága épp ezért gyakran lenyűgöz másokat, szívesen hallgatják. Mivel imád szórakoztatni, gyakran mesél sztorikat, közben pedig azt lesi, milyen reakciókat vált ki ezekkel a többi emberből.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp (február 08-09.) - Sokat jár a fejedben, hogy milyen lenne...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: