Jobban teszed, ha ezeknek a csillagjegyeknek nem minden szavát hiszed el, de legalábbis némi fenntartással kezeled a mondanivalójukat. Hazugoknak semmi esetre sem lehet őket nevezni, inkább csak magukat próbálják védeni az igazság elferdítésével, kiszínezésével. Lehet, hogy te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Rák mindent megmagyaráz

A kedves és szeretetteljes Rák a legjobb barát lehet a szemedben, hiszen nagyon pontosan látja, mit tettél vagy mit gondolsz rosszul és részletesen el is magyarázza neked minden bántó szándék nélkül. Viszont nagyon hangulatember, ezért nála megeshet, hogy durván kritizál és leszól téged akár mások előtt is, azzal sem törődve, mekkora csorbát ejt a megjegyzéseivel a megítéléseden. Ilyenkor jobb, ha tudod, épp nincs a legjobb formában, és még csak elfogadnod sem kell, amit meggondolatlanul ejtett ki a száján.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak légvárat épít maga körül

A Halak önmagát, érzékeny és sérülékeny lelkét óvja, amikor álomvilágot épít maga köré. Rendkívül kreatív csillagjegy, szárnyaló fantáziájának köszönhetően bámulatos történeteket eszel ki, amelyeket addig színezget, addig szövöget, míg valóban nagyon hihetőnek tűnnek. Számára mindenképpen. Ő valóban úgy érzi, a sztorik a valóságban játszódnak. Akit pedig különleges történeteivel a csapdájába csal, eleinte biztosan nem kételkedik. Csak később száll fel a lila köd és derül fény az igazságra. Vagyis arra, hogy a történetek csak a Halak képzeletében élnek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma végre körvonalazódhat, sõt, akár be is fejezõdhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellõképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Halak, hisz minden oka megvan rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: