A Mérleg képtelen dönteni

Nagyon nehezen dönt a Mérleg. Számára kőkemény kihívást jelent egy-egy komolyabb kérdésben dönteni. És ő pontosan emiatt ferdíti el a valóságot. Mindennél jobban szeretne ugyanis határozottnak, megfontoltnak tűnni a többiek szemében, ezért hajlamos lehet az ellenkezőjét állítani, mint ami valóban fedi az igazságot. Talán magát is meggyőzi, milyen szuperül döntött, holott egyetlen lépést sem haladt előre a megoldás felé. Megígérhet dolgokat, amit aztán az utolsó pillanatban lemond, vagy egyszerűen köddé válik. Sosem hazudik szándékosan, sosem csapna be senkit akarattal, ő inkább a saját csapdájába esik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek a hazugságokkal magát hozza jobb helyzetbe

Az Ikrek csöppet sem nevezhető ravasz csillagjegynek. Sőt, mindenkor arra törekszik, ő lehessen a legpozitívabb ember mások szemében. Törekvései ellenére mégis gyakran válik a saját körülménye áldozatává. A hazugságokkal vagy inkább a történetek megszépítésével saját magát szeretné minél jobb helyzetbe hozni. Senkit nem akar megbántani, senkinek sem szeretne ártani, egyszerűen csak figyelmen kívül hagyja a hibákat, és úgy csűri-csavarja a történeteket, hogy győztesként jöjjön ki belőlük. Ahogy mondani szokás, minden szentnek maga felé hajlik a keze – neki különösen.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsõre, semmire sem mond nemet, hanem elõtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: