Jobban teszed, ha ezeknek a csillagjegyeknek nem minden szavát hiszed el, de legalábbis némi fenntartással kezeled a mondanivalójukat. Hazugoknak semmi esetre sem lehet őket nevezni, inkább csak magukat próbálják védeni az igazság elferdítésével, kiszínezésével. Lehet, hogy te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Rák mindent megmagyaráz

A kedves és szeretetteljes Rák a legjobb barát lehet a szemedben, hiszen nagyon pontosan látja, mit tettél vagy mit gondolsz rosszul és részletesen el is magyarázza neked minden bántó szándék nélkül. Viszont nagyon hangulatember, ezért nála megeshet, hogy durván kritizál és leszól téged akár mások előtt is, azzal sem törődve, mekkora csorbát ejt a megjegyzéseivel a megítéléseden. Ilyenkor jobb, ha tudod, épp nincs a legjobb formában, és még csak elfogadnod sem kell, amit meggondolatlanul ejtett ki a száján.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-03-03

A Halak légvárat épít maga körül

A Halak önmagát, érzékeny és sérülékeny lelkét óvja, amikor álomvilágot épít maga köré. Rendkívül kreatív csillagjegy, szárnyaló fantáziájának köszönhetően bámulatos történeteket eszel ki, amelyeket addig színezget, addig szövöget, míg valóban nagyon hihetőnek tűnnek. Számára mindenképpen. Ő valóban úgy érzi, a sztorik a valóságban játszódnak. Akit pedig különleges történeteivel a csapdájába csal, eleinte biztosan nem kételkedik. Csak később száll fel a lila köd és derül fény az igazságra. Vagyis arra, hogy a történetek csak a Halak képzeletében élnek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: