Büszkeség, szépség és megbízhatóság. Ezeket a tulajdonságokat birtoklod a nyáron.

KOS

Uralkodó bolygód, a Mars megérkezett a születési jegyedbe – az energiaszinted megnövekszik. A nyári meleg ellenére nagy kedvvel próbálsz ki különféle sportokat. Kevésbé szereted a vizes örömöket, sokkal inkább a futás vagy a gyors gyaloglás a kedvedre való. A nagy szerencse képviselője, a Jupiter is téged segít, és egy évig a pártodat fogja. Emberségből jelesre vizsgázol általa.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-26

BIKA

A szépségért, szeretetért felelős Vénusz, amely éppenséggel uralkodó bolygód, a születési jegyedben folytatja útját, és legalább a nyár közepéig biztosítja a vonzerődet. Használj ki minden ragyogó, örömteli pillanatot. Lesz módod pihenni, kicsit lustálkodni is. Ha csak néhány hét múlva mehetsz szabadságra, az sem okoz problémát: több kedvező lehetőség adódik a munkádban, ahol bebizonyíthatod a rátermettségedet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Még van idő megünnepelni a születésnapodat. A szervezés, ha neked kell elvégezni, némi feszültséget okozhat. Tedd félre egy-két napra a problémákat, és meglátod, ha tiszta fejjel kezeled őket, könnyebben megtalálod a megoldást. Az anyagiakkal kapcsolatos döntéseket inkább told el a hónap végére. A nyári hónapok új ismeretségeket hozhatnak, olyan embereket ismersz meg, akik nagy hatással lesznek rád. Olyan leszel, mint akit kicseréltek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

A nyári napfordulóval eljön a te időd. Általában az érzelmeid vezérelnek, és most is mély érzéssel közeledsz mások problémái felé, ugyanakkor okosan, céltudatosan irányítod az eseményeket. Bármi is a hivatásod, a nyári hónapokban megszámlálhatatlan lehetőség kerül az utadba. Onnan érkezhet baráti támogatás, ahonnan egyáltalán nem számítasz rá. Külfölddel kapcsolatban is jó hírt kapsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Egy ismerõs illat, vagy egy hangulatos életkép régi emlékeket idézhet elõ önben, kedves Kos. Gondolatai egész nap elkalandozhatnak ezen a régi pillanaton, olyannyira, hogy egyenesen nehezére esik vissza-vissza térni a valóságba. A legjobb, amit tehet, hogy gyorsan elintézi kötelezõ tennivalóit, majd elõkeres néhány régi fotót és beletemetkezik képzeletébe.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: