OROSZLÁN

Feltehetően mélyebben kell a pénztárcádba nyúlnod – építkezés, tatarozás, bútorcsere, azaz az otthonoddal kapcsolatos költségek és feladatok várnak rád. Ugyanakkor a hivatásodban nagyon jól alakul a helyzet, még új pozícióval is megkereshetnek. Elsősorban azért esik rád a választás, mert a feletteseid bíznak a becsületességedben. A születésnapodat magabiztosan, kiegyensúlyozottan várod.

SZŰZ

Rendkívül racionális jegyként most úgy érezheted magad, mintha tréfálnának veled. Ahogy egyre múlnak a nyári hetek, egyre többet álmodozol, fantáziálsz. Az életnek egy olyan oldalát is megismerheted, amely teljesen új a számodra. Elképzelhető, hogy naplóírásra adod a fejedet – érdekes és romantikus elfoglaltság. Nemcsak akkor találod izgalmasnak, amikor írod, hanem amikor később elolvasod.

MÉRLEG

Te vagy az, aki pár nélkül szinte elképzelhetetlennek tartja az életet. Valóban szükséged van a másik feledre. Ezen a nyáron lehet, hogy valakitől megválsz, de egy percig se búslakodj. Különleges helyről, váratlanul érkezik valaki, aki talán még az igazi is lehet. Emberszereteted is kimutathatod, bőven lesz alkalmad segíteni bajba jutottakon. Elismerésben is részed lehet.

SKORPIÓ

Imádod, ha újabb és újabb embereket bolondíthatsz magadba. Páratlan vonzerővel rendelkezel. A születési jegyed hagyomány szerinti ura, a Mars most a pénzszerzésben támogat. Igazán jó hangulat kerít hatalmába, a kapcsolataid rendben működnek. Könnyen elképzelhető, hogy a meglévő párkapcsolatból egy kicsit, legalább egy flört erejéig kikacsintasz. Csak az izgalom kedvéért.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: