Oroszlán

Korábbi életeiből magával hozta az egyenlőség és a szabadság elveit, ezeket akkor szinte mindig mások szolgálatába állította. Mostani életében a fontossági sorrend kissé megváltozott. Meg kell tanulni a céltudatosságot, feladata a saját álmainak, vágyainak megvalósítása. Szellemi képességei most sem kevésbé dominánsak mint korábbi életében, más irányban ugyan, de ezeket most is kamatoztatni tudja.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Sokat haladhat ma egy projekttel, kedves Oroszlán, ami talán egy jó barátjával, vagy munkatársával közös. Ha sikerül eljutnia valamilyen fontos felfedezéshez, mindenképpen ossza meg vele, amit talált, mert nagyon hasznos meglátásokkal egészítheti ki tapasztalatait!

Szűz

Jelenlegi életében ki kell fejlesztenie gyakorlati képességeit, mivel előző életében valószínűleg sokat élt magányban, álmodozva. Akkor inkább egy saját maga által megalkotott képzeletbeli világ lakójaként tengette napjait, valószínűleg földön túli képességek birtokába is jutott. Most mindennek az ellenkezőjét kell megtapasztalnia, a valódi fizikai létet, a „két lábbal a földön” állást.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagyon beleáshatja magát valamibe, kedves Szûz, ami anyagilag, vagy talán más aspektusból is, ígéretesnek tûnik. Lelkesedése a téma iránt odáig sodorhatja, hogy eljuthat valakihez, aki rendkívül értékes gondolatokat oszthat meg önnel, sõt, talán hosszabbtávon is partnernek ígérkezik!

Mérleg

Jelenlegi feladata a másokkal való együttműködés elsajátítása, a mérlegelés utáni cselekvés, illetve a megfontoltság megtanulása. Elmúlt életében a türelmetlenség, a nyugtalanság és olykor az erőszakosság vezérelte cselekedeteit, amit most le kell vetkőznie. Ahelyett hogy önmagát helyezi előtérbe, most másokat kell segítenie, hogy életfeladatát beteljesítse.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel állhat pénz a házhoz és ez kifejezett megnyugvással, s egyszersmind örömmel töltheti el. Minden esetre, azért ne csapjon mindjárt a fenekére a kapott összeg egészének, kedves Mérleg, mert meglehet, hogy hamarosan még jól fog jönni!

Skorpió

Előző életében nagy valószínűséggel a gazdagság elérése és az anyagi javak gyarapítása motiválta, most azonban a szellemi értékek megszerzése lesz fontos. Míg a pénzzel kapcsolatos előző életbeli tapasztalatait jelenleg is képes alkalmazni, saját hasznára fordítani, addig előtérbe kell hogy kerüljenek érzelmei is, a másokkal való osztozás „művészetének” megtanulása.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Egy régi ismerõse keresheti meg önt telefonon, kedves Skorpió, de lehet, hogy pont akkor, amikor ön nincs a közelben. Amikor pedig visszahívná, õ nem fogja felvenni a kagylót. Egész nap mehet ez a bosszantó játék, hacsak elejét nem veszi az egésznek és az elsõ visszahívásnál nem ad meg üzenetben egy olyan fix idõpontot, amikor biztosan ráér.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: