Oroszlán


Anélkül, hogy észrevette volna, sokkal érettebbé vált az elmúlt időszakban, ami nem is csoda, hogy annyi mindent történt önnel. Használja ki minél jobban ezt a nyugodtabb periódust, és merítsen belőle erőt, hogy a komoly krízisekkel könnyebben tudjon majd megbirkózni.
Ésszerű ütemben haladjon. Ne muszáj az elsőnek lennie, de vigyázzon rá, hogy ne ön ne maradjon le mások mögött.
Ha nem szeretne közértbe menni, vásároljon online. Semmitől sem kell tartania.
Feküdjön le korábban, mint ahogyan szokott; sokkal több energiája lesz másnap.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz


Elkerülik a problémák. Ha a párkapcsolata korábban zátonyra futott volna, akkor se búslakodjon, mert egy sokkal jobb vár önre. Élvezze a gasztronómiai élményeket, amelyeket időről-időre alkalma lesz megtapasztalni.
Ha megteheti, akkor most kicsit tegye félre a munkáját és töltse a nap nagy részét a partnerével. Észre fogja venni, hogy kedves nagyra értékeli majd ezt a gesztust.
A merész és egyedülálló ötleteit nem fogadják kitörő lelkesedéssel. A csillagok állása most kedvezőtlen az ön számára.
A jelenlegi hangulata alapján akkor jár a legjobban, ha otthon marad. A gondolkodás és a régi szép időkre való emlékezés révén fel fog tárulni ön előtt a rossz kedvének forrása.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek sosem maradnak jóban az exükkel

Mérleg


Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszik, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is.
Még ha nem is nagyon szeret másoknak bókolni, most akkor is muszáj lesz kivételt tennie. Lepje meg a párját kedves gesztusokkal és ne fukarkodjon a dicséretekkel a családtagjai körében sem.
Egy megbeszélés a főnökével kellemetlen híreket tartogathat az ön számára, de gyorsan össze kell szednie magát, hogy semmi ne kerülhesse el a figyelmét a munkájában.
Nem mindig lehet jó napja az embernek. Ne csüggedjen, ha nem pont úgy alakultak a tervei, ahogyan azt ön elképzelte.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió


A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait a kommunikációja során, mivel vékony jégen fog lavírozni ebben a periódusban. Lehet, hogy csalódást fog okozni néhány olyan embernek, akik félreértik a szavait.
Ne féljen a vakrandiktól, mert egyáltalán nem olyan rémesek, mint az sokan hiszik. Ha nem tetszik önnek az akivel randizik, akkor nem kell soha többet találkoznia vele és máris tervezheti a következő randevúját.
A megszokott feladatai már nem okoznak örömet önnek, és nem is igazán kötik le a figyelmét, ezért próbáljon meg egy kis kreativitást vinni a munkahelyi tevékenységeibe. Még az is lehet, hogy a főnök felfigyel majd önre.
Ha egy állásinterjú vagy fontos találkozó vár önre, hagyjon elég időt arra, hogy kellőképpen felkészülhessen rá. Ne becsülje alá a dolgok jelentőségét.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: