Vízöntő (01. 20. – 02. 18.)

Te vagy a nagy beugrató! Képes vagy fordítva felvenni az ingedet, és meggyőzni arról a többieket, hogy ez a legújabb divat. Komolyan kifejted, hogy valódi angol szövettel vonatod be a kocsidat, és kétsoros gombolás lesz az ajtaján. Állandóan szerepet játszol, és magad vagy a két lábon járó rejtély. Nem várod meg, hogy az emberek kinevessenek, hanem te nevettetsz. Rendkívül feledékeny vagy, már egészen fiatal korodban érdemes lenne ginszeng-gyökeret szopogatnod, hogy ne felejtsd el az ötleteidet. Naiv vagy, aki még felnőtt korábban is képes léggömböket eregetni. Mellesleg, ha a barátaid nem vigyáznának rád, éhen is halnál. Ritka típus vagy – szerencsére, mert nagy bajban lenne az emberiség, ha sokan lennétek. Igaz, akkor lenne még nagyobban, ha nem is léteznétek!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (02. 19. – 03. 19.)

Ingatag, érzékeny, állandóan másra vágyakozó és örökké elégedetlen vagy. Kicsit olyan Savanyú Jóska. Hiszen a játszótársakat elkerülöd, inkább magányosan üldögélsz a vízparton. Képzeletben elhatározod, hogy tengerész leszel. Persze, ha a parton találkozol halászokkal, akkor inkább halásznak állsz. De nem vagy tőle boldog. Azt tervezgeted, hogy jobb lenne, ha te szállíthatnád ki a halat a nagy szálloda éttermének. Rád bízzák a munkát, és te rájössz, hogy milyen jó lenne mégis liftesnek lenni a puccos hotelben. És nem mész vissza a halászhálók közé, hanem egyenruhában nyomogatod a lift gombjait. De már azon jár az eszed, milyen jó lenne, ha kiküldenének a reptérre, a vendégek poggyászáért. Nem telik bele sok idő, és az álmod valóra válik. Aztán persze nem mész vissza a szállodába, hanem pilótának állsz. És persze ettől sem vagy boldog, hanem széttárod a karjaid, és nagyot sóhajtva azt mondod: “Nem valósult meg az álmom, nem lehettem tengerész! De mit is tehetnék? Bele kell törődnöm a sors akaratába.”

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-10 - A szerelemben sohasem az a kérdés, hogy tisztán lát-e az ember, hanem...

 

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: