Nyilas

Lustaság
Láb az asztalra, popcorn az ölbe,  sör kinyit és mehet foci. Te meg porszívózd össze a morzsákat az asztal alól mi? Hosszútávon képtelen vagy egy olyan emberrel lenni, aki lusta és nem hajlandó ugyanannyit belefektetni a kapcsolatba, mint amennyit te. Mindenkinek annyira lesz fontos egy kapcsolat, amennyi időt és energiát belefektet. Ha párod képtelen ezt meglátni, akkor talán nem is hozzád való. Szükséged van valakire aki lelkes, és táplálja a kapcsolatot, nem csak kiszívja belőle az életet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap nagy koncentrációt igényelhet öntõl, kedves Nyilas, amikor is, nem sok ideje jut majd pihenésre, álmodozásra, vagy bármi más egyébre, s ettõl kicsit feszültnek, stresszesnek érezheti magát a nap végére. Egy forró fürdõ most aranyat érhet!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Felelőtlenség
Ugyan már! Nem vagyunk már 18 évesek! A párodnak érdemes összeszednie magát, ha csak úgy teng leng és képtelen felelősségteljesen viselkedni. Te tudod, hogy mit akarsz, általában meg is szerzed, konzekvens vagy és szükésged van arra, hogy valaki igazán a gondodat tudja viselni. Képtelen vagy olyan emberrel lenni aki nem képes felnőni a problémákhoz!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - Amikor az utcákat rója, járjon mindig nyitott szemmel....

Vízöntő

Túlzott precizitás
Hogy mennyire rühelled ha valaki agyon szervezi az életed. Vízöntő vagy és roppant kreatív, lázadó élénk személyiségedet minek hagynád, hogy skatulyába zárják? Talán az elején szimpatikus és jó érzés, hogy valaki rendszert vezet be az életedbe, de hosszú távon ennek biztosan meg lesz a böjtje. Carpe Diem!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Érzéketlenség
Hiába próbálod másként mutatni, érzékeny lelked van. Ha a párod tapintatlan, folyamatosan ércelődik rajtad, bőven elég indok, hogy tovább lépj. Azt hiszed, hogy veled van a baj, azt hiszed talán túl érzékeny vagy...de nem veled van a baj, egyszerűen olyan kapcsolatban vagy, ami nem fog működni számodra. Odaadásra és törődésre vágysz, foglalkozzon már végre valaki a Te érzéseiddel is!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: