Kos

A Kosokkal sajnos nincs könnyű dolgod, ha meggyőzésről van szó, ők ugyanis a legkevésbé sem kompromisszum készek. Mindig biztosak abban, hogy a helyes úton járnak, és jó döntéseket hoznak, ezért aki megkérdőjelezi a ténykedéseiket, az azonnal rossz pontot kap náluk. Ráadásul sokszor nincs is igazán értelme vitatkozni velük, mert rendületlenül folytatják azt, amit elkezdtek. Ennek ellenére érdemes megpróbálkozni a nyílt kommunikációval, de a felvezetés nagyon hasznos: csakis dicséret, elismerés után hívd fel a figyelmet a te álláspontodra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikák sem éppen arról híresek, hogy olyan könnyű lenne velük dűlőre jutni, de azért nem mondhatjuk, hogy hihetetlenül nehéz dolgod lenne a meggyőzés során. Ami biztos, hogy a hagyományaikból nagyon nehezen engednek és sok mindenben meglehetősen konzervatív nézeteket vallanak, ezen a téren tehát nem lesz könnyű dolgod. A Bikák meggyőzése során nagyon jól bevethetőek a hedonista élvezetek: egy finom vacsora, egy kis wellness, némi ajándék remekül megpuhítja a szívüket, és ilyenkor a problémamegoldó képességük is jobban remekel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így csavarnak az ujjaik köré a különböző csillagjegyek. Neked mi a gyenge pontod?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: