Ugyanaz a csillagjegyed a pároddal és aggódsz amiatt, hogy vajon működhet-e hosszú távon a kapcsolatotok? Jók a sejtéseid, az azonos csillagjegyűek találkozásakor gyakran merülnek fel problémák. Hogy mire kell ügyelned, hogy mégis sokáig együtt lehessetek? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Kos

Nem állítjuk, hogy nem vagytok kompatibilisek egymással, de valószínűleg akadnak problémáitok. Mindketten forrófejűek vagytok, igyekeztek a saját utatokat járni, nem szeretitek, ha mások mondják meg, mit tegyetek. Gyakran hajlamosak vagytok másokat hibáztatni, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretnétek. Emellett azonban szenvedélyes típusok vagytok, tehát kevés rá az esély, hogy a kapcsolatotok kihűljön. Vitáitokban igyekezzetek kompromisszumokat kötni és ne arra törekedjetek, hogy legyőzzétek a másikat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-02-29

Bika

A Bikák igen makacs természetűek. Ha nagyjából hasonlóan gondolkodtok, akkor nem lesz gondotok, ám ha máshogy látjátok a világ dolgait, akkor bizony vitáknak néztek elébe. Nem könnyű feladat, de igyekezzetek ilyenkornem megbántani a másikat és elfogadni annak véleményét is. Mindketten szenvedélyesen kitartotok egy-egy elképzelés mellett, a problémát az okozza, ha egyikőtök konzervatív, a másik fél pedig liberális felfogású. Szerencsére azért a közös érdeklődés és a szenvedélyes szerelem együtt sokáig tarthat benneteket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: