Nem tartasz még az összeköltözés gondolatánál, és nem is kelsz együtt szerelmeddel minden egyes nap. De egyre jobban érzitek mindketten, hogy ilyenkor szinte éget a másik hiánya. Lefekvés előtt egyikőtök sem bírja letenni a telefont, és a szemed még alig van nyitva, de már nyúlsz a telefonért. Versengetek, ki tud korábban írni a másiknak. De ki milyen üzenetnek örül igazán? Elárulja a csillagjegye.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Hatalmas rajongója a romantikának, és imádja, ha bókolnak neki. Nem túl hiú, szóval veheted  kicsit flörtölősre a hangot vagy viccelődhetsz vele. Az lesz számára a fontos, hogy gondoltál rá.
„Elképesztő szerencsés vagyok, hogy éppen NEKED írhatom minden reggel az első üzenetet! Egy rajongód.”

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Kedves Mérleg, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Sokkal többre tartja magát a szexi Skorpiónál, bizonyítanod kell neki, hogy nem csak a testéért rajongsz. Mutasd meg neki, hogy a szívét-lelkét és elméjét is akarod. Ez jelent neki igazán sokat.
„Szabad vagy ma este? Nagyon-nagyon szeretnék veled kettesben lenni.”

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Skorpió, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: