Nem tartasz még az összeköltözés gondolatánál, és nem is kelsz együtt szerelmeddel minden egyes nap. De egyre jobban érzitek mindketten, hogy ilyenkor szinte éget a másik hiánya. Lefekvés előtt egyikőtök sem bírja letenni a telefont, és a szemed még alig van nyitva, de már nyúlsz a telefonért. Versengetek, ki tud korábban írni a másiknak. De ki milyen üzenetnek örül igazán? Elárulja a csillagjegye.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Hatalmas rajongója a romantikának, és imádja, ha bókolnak neki. Nem túl hiú, szóval veheted  kicsit flörtölősre a hangot vagy viccelődhetsz vele. Az lesz számára a fontos, hogy gondoltál rá.
„Elképesztő szerencsés vagyok, hogy éppen NEKED írhatom minden reggel az első üzenetet! Egy rajongód.”

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-09

Skorpió (október 23. – november 21.)

Sokkal többre tartja magát a szexi Skorpiónál, bizonyítanod kell neki, hogy nem csak a testéért rajongsz. Mutasd meg neki, hogy a szívét-lelkét és elméjét is akarod. Ez jelent neki igazán sokat.
„Szabad vagy ma este? Nagyon-nagyon szeretnék veled kettesben lenni.”

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, kiemelten figyeljen oda minden kiejtett szavára, kedves Skorpió, mert azok ma rendkívüli súllyal bírhatnak mások számára, sõt, egyesek életével kapcsolatban, valósággal sorsdöntõek lehetnek! Ne feledje, az, hogy sokan hallgatnak a szavára, nem csak kitüntetett szerep, de nagy felelõsség is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: