Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az a helyzet a Vízöntővel, hogy neki valóban nincs szüksége nyünyögésre és cukiskodásra. Egyenesen, röviden írj neki. Ettől nem vesznek el az érzelmek, sőt így figyel rád igazán. Lassan enged be bárkit az életébe, és időnként kell neki egy kis távolság.
„Jó reggelt! Hajrá, tedd jobbá ma is a világot!”

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (február 19. – március 20.)

Romantikus és szeret flörtölni, szexi és néha jéghideg. Szeszélyes természetű, így nem tudhatod, milyen hangulatában találja az üzeneted. Ha ezt írod neki, nem veszi szimpla szexuális utalásnak. Örömmel várja, hogy egy kávéval sétálva kéz a kézben elmeséld neki.
„Életem legfurcsább álmában jártam ma éjjel. Képzeld, ott voltál velem.”

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így fedezd fel újra az igazi boldogságot a csillagjegyed szerint – Boldog vagy?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: