A makacsság egy olyan személyiségjegy, amit nehezen lehet besorolni a jó vagy a rossz kategóriába. Azok, akik rendelkeznek vele, ügyesen a védelmére tudnak kelni, de ettől még nem lesz egyszerűbb velük szót érteni.

Kos

Ha valamit bizonyítaniuk vagy védelmezniük kell, akkor kiállnak mellette az utolsó lélegzetvételükig. Érdekes azonban, hogy ha szerelembe esnek, teljesen képesek megváltozni e tekintetben. Ilyenkor hajlandóak hallgatni a párjukra és megfelelni az elvárásainak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai napon, bár meglehet, sokfelé kell majd egyszerre koncentrálnia, mégis igencsak jól fog esni a ténykedés, hiszen minden pillanatát élvezheti annak, amit csinál! A késõ délután, esetleg az este folyamán, érdemes lenne egy kis összejövetelt tartania, ahol alkalma nyílhat megosztani a barátaival, az elmúlt napok eseményeit.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-02

Skorpió

Szeretik, ha minden a tervek szerint alakul, a terv pedig természetesen tőlük kell, hogy származzon. Ha valaki bele akar rondítani ebbe a tökéletességbe, akkor azzal harcolni fognak a végsőkig. Jobb, ha félre állsz az útjából.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Úgy tûnik, ma nagyon észnél kell lennie, kedves Skorpió, ha mindennel kényelmesen végezni akar. Amennyiben úgy érezné, hogy már reggel elszabadul a pokol, álljon meg egy pillanatra, s szánjon idõt arra, hogy részletes tervet és pontos idõrendet készítsen, majd a nap folyamán azt kövesse és szigorúan tartsa is be, pontról-pontra, akkor csodákat mûvelhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A szokások rabja tud lenni. Mindent a maga megszokott módján tesz és gondol és kifejezetten nehéz megváltoztatni a véleményét vagy a viselkedését. Soha nem fog feladni egy hőn szeretett szokást, csak azért, mert valaki szerint máshogyan jobb lenne neki. Még akkor sem, ha tényekkel támasztja alá az érvelését az illető.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Igyekezzen ma mindenképpen olyanokkal körülvenni magát, kedves Bika, akik könnyed, jó hangulatú, vicces emberek, ugyanis már épp itt az ideje egy kis vidámságnak életében. Vegyüljön el közöttük, ruccanjon ki velük valahová, vegye át mentalitásukat és érezze kicsit jól magát!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: