Rák

Egy Rák soha nem fog dühödten szembeszállni veled és bizonygatni az igazát, sőt lehet, hogy még helyeselni is fog neked. A végén azonban úgyis aszerint fog cselekedni, ahogyan azt elképzelte. Kevesen fedezik fel náluk a makacsságot, de határozottan bennük van, csak ügyesen palástolják.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Meglehet, hogy ma valaki a segítségét kéri, azonban, mielõtt önzetlenül kötélnek állna, mindenképpen mérlegelje, mekkora kiesést is fog ez pontosan jelenteni a saját idejébõl, energiájából. Csak akkor menjen bele a dologba, ha biztosan nem látja kárát önzetlenségének!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A szabadságszerető jegy, akik soha nem fog kijönni azokkal, akik meg akarják szabni neki, hogy mit tegyen vagy, hogy milyen döntéseket hozzon. Ő aztán nem fog mások hóbortjainak behódolni, hiszen azzal a saját eredetisége felett mondana ki halálos ítéletet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Amennyiben mostanában sokat hajtott, úgy igyekezzen a mai napon, minél többet pihenni, relaxálni egy kicsit. Gondolja ki, hol az a hely, ahol a legjobban érezné magát, s ki az, akirõl ugyanez elmondható, majd próbálja összeszervezni a kettõ. Ha sikerül, igazán mesés élményekre, estére számíthat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: