Oroszlán

Az alkotószellem, a kreativitás, és a lelkesedés mindenben megmutatkozik, amibe csak belefogsz. Az életet a maga teljességében akarod élni, minden percednek célja kell, hogy legyen, egy pillanat sem veszhet kárba. Ám ne felejtsd el, hogy mások talán másként élnek. Ne szabd meg a többiek számára, hogy miként lenne helyes élni. Te tégy úgy, ahogy szeretnél, és ezt a szabadságot hagyd meg mások számára is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Valakinek a jó, esetleg rossz példájából ma sokat okulhat, s ez késõbb még nagy elõnyt jelenthet másokkal szemben, különösen, hogy a legtöbben csakis a saját kárukon tanulnak. Legyen ön a kivétel, kedves Oroszlán, s máris lépéselõnyre tehet szert a riválisaival szemben, amit, ha sikerül jól ki is használnia, biztosan ön viheti majd el a pálmát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz

Gyakorlatis és logikus gondolkodású vagy, könnyen észreveszed a hibát, akár te követted el azt, akár mások. Ám ragaszkodj a reális elvárásokhoz, ne követelj többet annál, mint amit az illető valóban meg tud valósítani. Ne aprózd el magad, figyelj a fő irányokra, ne komplikáld túl a helyzeteket, különben a mellékes dolgok között elvész a lényeg.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

A mai nap érdemes lehet leülnie egy szerettével, rokonával beszélgetni egy kicsit, ugyanis most nem csak, hogy jól eshet egy ilyesfajta kikapcsolódás, de nagyon építõ is lehet a kapcsolatukra nézve, ami szintén nem elhanyagolható szempont! Amennyiben idejük engedi, nyújtsák ki nyugodtan az eszmecserét, kedves Szûz, ameddig csak jólesik!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez az üzenet tutira leveszi a lábukról a csillagjegyeket

Ez az üzenet tutira leveszi a lábukról a csillagjegyeket

Amikor igazán szerelmes vagy, minden pillanatodat megosztanád a szerelmeddel. Mégsem töltheted vele minden idődet, hiszen napközben elválaszthat a munka, a kötelességek, Ilyenkor érdemes bedobni néhány rövid üzenetet, amellyel nemcsak az ő, de a saját nap

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Az életben olykor végletes döntéseket kell hozni, még akkor is, ha számodra ez igen nagy lelki megterheléssel jár. Vizsgálj meg minden aspektust és hozd meg azt a döntést, ami a legkisebb veszteséggel a legnagyobb hasznot hozza. Ne felejtsd el, hogy nem mindenki szán annyi időt egy-egy feladat megoldására, mint amennyit te. Ha közösségben dolgozol, alkalmazkodnod kell a többiekhez, és olykor meg kell sürgetned önmagad.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Könnyen elõfordulhat, kedves Mérleg, hogy egy szerettével, családtagjával folytatott beszélgetés elmérgesedik, s hirtelen, sok mindent egymás fejéhez vághatnak a csúnya veszekedés alkalmával, ami miatt aztán persze, a gyötrõ lelkiismeret-furdalás következik. Ha így alakulna a mai nap, legyen ön az okosabb, s nyújtson elsõre békítõ kezet, hisz ilyenkor akár egyetlen szónak is bámulatos gyógyító és békítõ ereje van!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

Ha mások többre jutottak, mint te, és vágyódsz azokra a dogokra, amiket ők megszereztek, akkor van mit tanulnod tőlük. Ne féltékenykedj, inkább ösztökéld magad új sikerek elérésére. Nem lehet egyetlen pillanatban 6 helyen lenni egyszerre. Figyelj arra, hogy energiáidat egyenletesen oszd be, különben túlhajszolhatod magad.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Ma igencsak dolgos, szorgos napja lehet, s, bár sok mindennek a végére érhet, és sok eredményt elkönyvelhet, ugyanakkor mindez rendkívül ki is fáradhat a nap végére. Bármennyire is megviselje a mai rohanás, arra azért mindenképpen ügyeljen, kedves Skorpió, hogy este ne legyen túl nyûgös, vagy türelmetlen szeretteivel, inkább csak biccentsen, bólintson, s mielõbb térjen nyugovóra, hogy alaposan kialudhassa magát!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: