NYILAS

Nyilas csillagjegy Zadkiel uralma alatt áll, aki a lelki növekedésre és fejlődésre összpontosít. Zadkielhez tartozik továbbá a Jupiter bolygó és a csütörtöki nap is. A Nyilas jegyében született ember a természetéből fakadóan optimista és kalandvágyó. Szeret gondolkodni, de néha elrugaszkodik a valóságtól. Nem szereti a korlátokat, inkább a saját feje után megy. Telis tele van kreatív ötletekkel, csodálatos víziókkal, viszont nem gyakorlati ember, a megvalósítást inkább másokra hagyja. Egy Nyilasból akár kiváló filozófus vagy tanár lehet, ugyanis nagyon szereti megosztani a véleményét másokkal. Nem szereti, ha megszabják neki, hogy mikor mit csináljon. Miközben pozitív tulajdonságai közé sorolható a nagylelkűség, az optimizmus, a cselekvésvágy, a kreativitás, addig a negatív oldalon áll a dogmatikusság és a tapintatlanság.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Meglehet, kedves Nyilas, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

BAK

Bak csillagjegy Asariel arkangyal uralma alatt ál, valamint ő irányítja a Neptun bolygót is. A Bak szülött végtelenül óvatos és figyelmes mindennel kapcsolatban, és nagyon fontos számára, hogy mások mit gondolnak róla. Szorgalmas jegy, ha valamit nagyon el szeretne érni, akkor bizony nem számít hány akadállyal találkozik útközben, áthágja őket és tovább küzd a céljaiért. Rendkívüli akaraterő és céltudatosság van benne, ami a kívánt cél felé vezeti. Az, hogy ez a cél pénzügyi haszonnal jár, elismeréssel vagy hatalommal, az nem számít, mindenféle eszközt bevet az elérés érdekében. Legfőbb erénye a szervezettség és az irányítás. Nem szeret feleslegesen energiát és időt vesztegetni olyan dolgokra, amik esetlegesen nem érik meg. Fontosak számára a hagyományok, a családban és a társadalomban betöltött szerepvállalás. A legtöbb Bak rendszeresen aggódik az anyagi biztonságáért, ezért gyakran tör vezető pozícióba. Általában pesszimista, és ok nélkül aggodalmaskodik, többnyire óvatos és szervezett.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Bak, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Te vagy a leg… A csillagjegyed elárulja, miben vagy a legkiemelkedőbb!

Te vagy a leg… A csillagjegyed elárulja, miben vagy a legkiemelkedőbb!

Te vagy a leg… A csillagjegyed elárulja, miben vagy a legkiemelkedőbb!

Cikkajánló Tovább olvasom

VÍZÖNTŐ

Vízöntő csillagjegyet Uriel és Cassiel arkangyalok uralják, így energiáik hatására ez a jegy rendkívül idealista és humanitárius. Uriel az életútra és a lelki dolgokra fektet nagy hangsúlyt, és felelős az Uránusz bolygóért. Cassiel pedig a szombati napokat és a Szaturnusz bolygót uralja. A Vízöntők függetlennek lettek teremtve, és hisznek abban, hogy szerepük van a teljes emberiség javulásában, de gyakran megfutamodnak, ha egy nagyobb hibába ütköznek. Elkötelezettek az emberiség jobbá válásával kapcsoltban, és ez általában kihat a közvetlen kapcsolataira is. A Vízöntő szülött gyakran tűnik ridegnek, de általában bátor és lelkes. Azonban sokszor igencsak makacsul viselkedik. Gondolkodás nagyon fejlett, emiatt gyakran súrlódásba kerül a többi emberrel.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves Vízöntõ, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

HALAK

Halak csillagjegyet Asariel és Zadkiel arkangyalok uralják, és ők biztosítják számára a művészi és érzelmi adottságokat. Asariel őrzi a Neptunt, Zadkiel pedig a Jupiter bolygót és a csütörtöki napot felügyeli. Zadkiel nagy hangsúlyt fektet a jellemformálásra és a szellemi gyarapodásra. A Halak szülöttek inkább érzelmi emberek, és háttérbe szorul náluk a logikus gondolkodás. Idealisztikusak, romantikusak, érzékenyek és maximálisan önfeláldozók. A szeretetért például nagyon mindent képesek feláldoznak. A Halak szülött igényli a szeretetet és fontos, hogy ő is szerethessen másokat. Ha szerelemről van szó végtelenül romantikus. Az élet minden apró részének kell tartalmaznia valamiféle szeretetet számára, különben elveszti benne az érdeklődését. A Halakra nagyon jellemző a békeszeretet, kedvesség, a nagylelkűség, és az együttérzés, bár érzékenysége kellemetlenséget is okozhat. Néha kifejezetten ingerlékeny lehet, ugyanakkor általában vége végtelenül leleményes, inspiráló és fantáziadús.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Halak, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!