NYILAS

Nyilas csillagjegy Zadkiel uralma alatt áll, aki a lelki növekedésre és fejlődésre összpontosít. Zadkielhez tartozik továbbá a Jupiter bolygó és a csütörtöki nap is. A Nyilas jegyében született ember a természetéből fakadóan optimista és kalandvágyó. Szeret gondolkodni, de néha elrugaszkodik a valóságtól. Nem szereti a korlátokat, inkább a saját feje után megy. Telis tele van kreatív ötletekkel, csodálatos víziókkal, viszont nem gyakorlati ember, a megvalósítást inkább másokra hagyja. Egy Nyilasból akár kiváló filozófus vagy tanár lehet, ugyanis nagyon szereti megosztani a véleményét másokkal. Nem szereti, ha megszabják neki, hogy mikor mit csináljon. Miközben pozitív tulajdonságai közé sorolható a nagylelkűség, az optimizmus, a cselekvésvágy, a kreativitás, addig a negatív oldalon áll a dogmatikusság és a tapintatlanság.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Bak csillagjegy Asariel arkangyal uralma alatt ál, valamint ő irányítja a Neptun bolygót is. A Bak szülött végtelenül óvatos és figyelmes mindennel kapcsolatban, és nagyon fontos számára, hogy mások mit gondolnak róla. Szorgalmas jegy, ha valamit nagyon el szeretne érni, akkor bizony nem számít hány akadállyal találkozik útközben, áthágja őket és tovább küzd a céljaiért. Rendkívüli akaraterő és céltudatosság van benne, ami a kívánt cél felé vezeti. Az, hogy ez a cél pénzügyi haszonnal jár, elismeréssel vagy hatalommal, az nem számít, mindenféle eszközt bevet az elérés érdekében. Legfőbb erénye a szervezettség és az irányítás. Nem szeret feleslegesen energiát és időt vesztegetni olyan dolgokra, amik esetlegesen nem érik meg. Fontosak számára a hagyományok, a családban és a társadalomban betöltött szerepvállalás. A legtöbb Bak rendszeresen aggódik az anyagi biztonságáért, ezért gyakran tör vezető pozícióba. Általában pesszimista, és ok nélkül aggodalmaskodik, többnyire óvatos és szervezett.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma legyen nagyon nyitott az emberek irányába, kedves Bak, különös tekintettel szûk környezetére, akiknek most nagy szüksége lehet a tanácsaira, iránymutatására a jövõjüket illetõen! Legyen velük egészen õszinte és fejtse ki minél részletesebben a véleményét, hogy valóban érdemi segítségükre legyen!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp június 26. – Reggel egy kicsit lassabb és elnyúzottabb leszel, de...

VÍZÖNTŐ

Vízöntő csillagjegyet Uriel és Cassiel arkangyalok uralják, így energiáik hatására ez a jegy rendkívül idealista és humanitárius. Uriel az életútra és a lelki dolgokra fektet nagy hangsúlyt, és felelős az Uránusz bolygóért. Cassiel pedig a szombati napokat és a Szaturnusz bolygót uralja. A Vízöntők függetlennek lettek teremtve, és hisznek abban, hogy szerepük van a teljes emberiség javulásában, de gyakran megfutamodnak, ha egy nagyobb hibába ütköznek. Elkötelezettek az emberiség jobbá válásával kapcsoltban, és ez általában kihat a közvetlen kapcsolataira is. A Vízöntő szülött gyakran tűnik ridegnek, de általában bátor és lelkes. Azonban sokszor igencsak makacsul viselkedik. Gondolkodás nagyon fejlett, emiatt gyakran súrlódásba kerül a többi emberrel.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

HALAK

Halak csillagjegyet Asariel és Zadkiel arkangyalok uralják, és ők biztosítják számára a művészi és érzelmi adottságokat. Asariel őrzi a Neptunt, Zadkiel pedig a Jupiter bolygót és a csütörtöki napot felügyeli. Zadkiel nagy hangsúlyt fektet a jellemformálásra és a szellemi gyarapodásra. A Halak szülöttek inkább érzelmi emberek, és háttérbe szorul náluk a logikus gondolkodás. Idealisztikusak, romantikusak, érzékenyek és maximálisan önfeláldozók. A szeretetért például nagyon mindent képesek feláldoznak. A Halak szülött igényli a szeretetet és fontos, hogy ő is szerethessen másokat. Ha szerelemről van szó végtelenül romantikus. Az élet minden apró részének kell tartalmaznia valamiféle szeretetet számára, különben elveszti benne az érdeklődését. A Halakra nagyon jellemző a békeszeretet, kedvesség, a nagylelkűség, és az együttérzés, bár érzékenysége kellemetlenséget is okozhat. Néha kifejezetten ingerlékeny lehet, ugyanakkor általában vége végtelenül leleményes, inspiráló és fantáziadús.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé túlságosan is tolakodóak, faggatózóak lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklõdnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli õket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: