Vajon gondolkoztál már rajta, hogy melyik csillagjegy lehet a legbolondosabb, vagy a legkiszámíthatatlanabb? Tény, hogy vannak köztük olyanok, akik érdekesebbek a többieknél, de vajon mennyi és milyen jellegű őrültség rejlik bennük? Az alábbi rangsorból fura szokásairól ismerheted meg a csillagjegyeket. Vajon, te hányadikként szerepelsz?

12. A Mérleg

A Mérleg valójában kicsit sem őrült csillagjegy. Szeret mindent átgondolni, nem különösebben temperamentumos típus, s mivel mindig a harmóniára, a békére törekszik, azt sem mondhatni róla, hogy különösebben impulzusember lenne.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-04-21

11. A Rák

A Rák leggondoskodóbb csillagjegy. Bár van benne pici őrültség, de egyáltalán nem annyi, hogy előrébb kerüljön a rangsorban. Nagyon önzetlen, mindig másokra gondol. Noha ebben olykor hibázik, de ettől még nem megy fel benne a pumpa. Az egyetlen őrült dolog, ami tetten érhető nála, hogy megszállott tud lenni, szinte rögeszméssé válhat a párkapcsolatában.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. A Halak

A Halak valójában jobban kedveli a fantáziát a valóságnál, ezért is foglalja el ezt a helyet a listán. Mindenhez más a hozzáállása, mint a többi csillagjegynek. Bizonyos dolgokhoz a többieknél erősebben kötődik, s ez az életére is alaposan kihat. Legyen szó bármilyen őrültségről, ő pontosan attól kap idegrohamot…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

9. A Kos

Olyasvalaki, aki magába fojtja a dolgokat, ez pedig sokszor nem jó. Amikor azonban robban, a Kos – még ha csak ritkán is – kissé ijesztőnek tűnhet a többiek szemében. Valójában közepesen őrültként lehetne őt jellemezni. Amikor rossz napja van, felbosszantják, könnyen kiborul, és hajlamos beleállni a vitákba is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: