4. A Vízöntő

A Vízöntő is hajlamos lehet titokzatoskodni, s nem is mindig a legkorrektebb módon teszi. Ha valamit titkolni akar, mindent megteszi, hogy az ki ne derüljön. S bizony nála előfordulhat, ha a fejébe veszi, hogy „leszámol” valakivel, addig egészen biztosan nem nyugszik, amíg véghez nem viszi az őrültnek tűnő tervét.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. A Bika

A Bika valójában időzített bomba, ő ugyanis a legkisebb dolgokon is képes kiborulni. Igaz, tűr egy darabig, de aztán könnyen agresszívvá válik, bármi és bárki miatt fel tud robbanni. Pontosan olyan, mint az állatövi jegyében szereplő állat. A horoszkóp szerint ő a legőrültebb csillagjegyek cím bronzérmese.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezt nevezem! Előhoroszkóp 2021-re! – Három csillagjegy is kiemelkedő sikerekre számíthat…

2. Az Ikrek

Az Ikrekben valójában kettős személyiség lapul, amelyek jócskán ellentmondanak egymásnak. Egyik percben még jól érzi magát és mindennel tökéletesen elégedett, a következőben meg kiabál, s harcra készen áll. Tény, hogy mellette sosem lehet unatkozni, talán azért sem, mert benne is lakozik jókora őrültség.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1. A Szűz

Ha valaki a Szűz útjába kerül, nem ússza meg a beszólásai nélkül. Lehet, hogy ez olykor szórakoztatja is őt. Könnyen dühbe jön, és olykor – helyzettől függően – erőszakossá is válhat. Az sem érdekli, ha megbántja a hozzá közel állókat. Ha valami nem úgy megy, ahogy szeretné, képes egyből őrjöngeni. Nem csoda, ha ő a legőrültebb csillagjegy a horoszkóp szerint.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: