Bak

A Bakok számára fontos a hagyomány, így a kapcsolataikat is igyekeznek megtartani, viszont nagyon nehezen engednek el régi sérelmeket. Sokat tehetsz a kapcsolatodért, ha ezeket nem fojtod magadba, nem hallgatod el őket csak azért, hogy megtartsd a látszólagos békét, hanem megbeszélitek őket, és ha tisztázni tudtátok a dolgot, akkor továbbléphettek a problémán.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma igencsak sok, érdekes tény tárulhat fel ön elõtt, melyek ismeretében nem csak bölcsebb lehet, de befolyása is növekedhet a köreiben, ugyanakkor, igyekezzen ezzel nem visszaélni, kedves Bak, s csakis akkor használja tudását fegyverként egy szócsatában, ha végképp nincs más módja annak, hogy rendre utasítsa ellenlábasát.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők egyik báját éppen az adja, hogy igazi szabad szellemek, akiket minden érdekel, és akik mindenhol ott akarnak lenni, mindenben részt akarnak venni. Miközben azonban éppen megváltod a világot, a kedvesed talán kicsit elhanyagolva érezheti magát. Intézd úgy a teendőidet, hogy egyensúlyt alakíts ki: a párodra is jusson időd, és ne is érezd úgy, hogy lemaradsz a dolgokról, akkor mindketten elégedettek lesztek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma valaki, talán egy rokona, tanácsért fordulhat önhöz, de az is lehet, hogy ön látja meg, hogy szüksége lehet ilyesmire. Tegyen meg mindent, hogy egy jó térképet tudjon adni a kezébe, ha már nem mehet helyette végig az úton! Óriásit segíthet vele!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-05-29

Halak

A Halak nehezen tudja függetleníteni az érzelmeit egymástól, ebből adódóan például a munkahelyi problémái, vagy bármilyen más élethelyzetből adódó feszültség is hatással lehetnek a szerelmi életére, a megingott egyensúlyt pedig csak nehezen, időigényesen állítja helyre. Próbálj a párodra koncentrálni, amikor a kapcsolatotokról van szó, és ne engedd, hogy tőle független negatív érzések befolyásoljanak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Amit ma ígér, azt mindenképpen tartsa is meg, kedves Halak, vagy inkább, ha úgy érzi, rizikós lehet, ne is ígérjen semmit! Különösen igaz ez, ha olyas valaki szorulna a segítségére, aki igazán közel áll önhöz. Az õszinteségét idõvel nagyobbra fogja becsülni, mint egy üres ígéretet, higgye el!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: