A Rák (június 22. – július 22.)

A Rák akkor a legboldogabb, amikor veled vagy a családdal töltheti a legtöbb idejét. Ilyenkor nincs is okod a bizalmatlanságra. Amikor viszont hirtelen megváltozik, és egyre nagyobb távolságot tart tőled, érdemes elgondolkodnod a következő lépésen. Ő ugyanis nem szeret egyedül lenni, és ha az időt nem veled tölti, akkor biztosra veheted, hogy valaki mással találkozgat, talán bele is szeretett.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Rák, ma valószínûleg legszívesebben elmenekülne a valóság elöl. Néhány pillanatig azt hiheti, hogy ez sikerült, de elõbb utóbb szembe fog jönni a felismerés, hogy nem. Nézzen szembe azoktól a dolgoktól, amiktõl fél, vagy amiket hiányol életébõl és teremtsen olyan körülményeket, ahol jobban érvényesülhetnek vágyai.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlán mindent szeret a felügyelete alatt tartani, alapból kitartó és megbízható típus. A számonkérést, a szerinte indiszkrét kérdéseket viszont csöppet sem viseli jól. Nos, amikor a váratlan kérdésekre felemeli a hangját, vagy egyszerűen visszavág, hogy te mit tehetsz és mit nem a szabadidődben, akkor kezdhetsz rá gyanakodni, hogy valamiben megszegte a megállapodásotokat. Ez az a pont, amikor jobb, ha nem bízol meg benne.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Oroszlán, ma a családján belül számíthat néhány konfliktusra, melyet az elmúlt hetek ki nem mondott problémái generálhatnak. Ez nem feltétlenül rossz, hiszen végre tudomást szerez ezen gondok létezésérõl és ha kellõképp diplomatikus még akár rendezni is tudja azokat szeretteivel.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-09-02

A Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A Szűz is a megbízható csillagjegyek közé tartozik. Érzékeny és figyelmes típus, viszont amikor rejteget valamit, hirtelen érzéketlenné válik. Míg korábban érezted az érzelmeket a hangjában, ez valahogyan kiveszik a mondandójából. Távolságtartató, hűvös, visszafogott a viselkedése, ilyenkor érdemes megkérdőjelezned a belé vetett bizalmat. Nagyon valószínű ugyanis, hogy rejteget és nem mond el neked valami fontosat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma konfrontációba keveredhet egy kellemetlen ügyben, kedves Szûz, melynek a felelõsségét nem szívesen vállalja magára. Tartsa szem elõtt, hogy ha beismeri bûnösségét, azzal nem csak azt ismeri el, hogy hibázott, hanem azt is, hogy vállalja tetteiért a felelõsséget, még akkor is, ha azok nem éppen pozitív irányban sültek el.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: