Kényes téma, ha úgy érzed, nem annyira illik rád, keress rá az aszcendensedre, vagy ha egy csillagjegy határán születtél, a határ előtti vagy utánira is. Meg persze az is beletehető, kinek milyen a neveltetése, mit hozott otthonról és milyen a párja, ettől függetlenül ez a bejegyzés egy alap támpont.

KOS

Ha nem várnátok el, hogy kicsit bővebben fejtsem ki egy-egy csillagjegy példáján, mennyire hűséges típus ő, akkor a kosokhoz azt írnám: ők száz százalékban azok. Viszont kifejtem, mert alapjáraton az a tény, hogy egy kos csillagjegyű azt mondja valakiről: “ő az én párom”, már felér egy győzelemmel. Ők ugyanis elsősorban önmaguk társaságát preferálják, hozzájuk közel kerülni olyan nehéz, hogy szinte lehetetlen. Mivel önmaguk glóriáját tartják elsődlegeshez, így elképesztően válogatósak és nagyon nehezen engednek bárkit is magukhoz közel. Az egyik túl nyálas, a másik elkésett két percet az első randiról, a harmadik túl érzelgős – és ezek mind olyan tulajdonságok, amik már akkor kiderülnek a számára, amikor még az ismerkedési szakban van és egy kos rögvest képes azt mondani, kösz, nem. Szóval ha már ott vagy, hogy mégis egy kos lett a párod, esetleg a házastársad, az már azt jelenti, megugrottad a mércéjét, onnantól kezdve viszont ő a hűség betonba faragott mintapéldája. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-16 - Ma egy kissé aggasztó folyamatok mehetnek végbe szerelmi téren, melyek...

BIKA

Nagyon mélyen érző csillagjegy, akinek nagyon fontos a győzelem is, ezért minden párkapcsolatában az a jellemző, hogy egyrészt “odabent” jól érezze magát, másrészt a külvilág számára is megmutathassa: ez a kapcsolat egy szuper dolog. És ha mindez megvan, a bikák tűzön-vízen át kitartanak választottjuk mellett, akihez képesek teljes mértékben hűek maradni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Ők ezer fokon élik az életüket, szeretik a pörgést, a társaságot, a barátokat, a nyüzsgést. Párkapcsolataikban mélyen éreznek, szeretni is ezer fokon tudnak, de vagy megfojtják partnerüket ezzel a végtelen szeretettel, vagy csaponganak össze-vissza és elvárják, hogy a párjuk harcoljon értük újra és újra. Éppen ezért róluk szobrot a hűségről nem feltétlenül lehet faragni, de egy erős és karakán partner mellett még az is előfordulhat, hogy abbahagyja a ficánkolást.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

A legcsaládcentrikusabb csillagjegy a családjához hűséges. A nagy betűs család a számára az első, hogy az tiptop legyen, aztán ott vannak a szülei, akiket egész életén át közel akar magához tartani, ott vannak a gyerekei, akikkel a köldökzsinór szinte soha nem kerül elvágásra. Figyelem: számukra a szülők, a gyerekek, a testvérek az örök kapocs, egy házastárs vagy szerelmi partner nem feltétlenül az. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: