OROSZLÁN

Számára is nagyon fontos a külvilág megítélése, ráadásul ő egy olyan csillagjegy, akit az esze mozgat és nem a szíve, így a házassága, párkapcsolata fontos neki, de nem a legfontosabb. Ha olyan kapcsolatban él, amely a külvilág számára egy irigylésre méltó viszony, akkor az oroszlánok ellustulnak és nem kacsintanak félre soha többé, hiszen nem érdekük megbontani ezt a megalkotott csodát. Akkor már foggal-körömmel ragaszkodnak ahhoz, amit elértek.

SZŰZ

A szűzek számára nagyon fontos a saját párkapcsolatuk, sokat is dolgoznak érte, viszont ők az a csillagjegy, akiknél mindig van egy alap félsz. Hogy mi van, ha véget ér? Mi van, ha elhagyják őket? Lelkiekben mindig az dolgozik benne, mi lesz, ha egyszer már nem lesz? Így a lelkük számára folyamatos készenlétben van egy kiskapu, egy menekülési útvonal, ha egyszer bekövetkezik az, amitől ők igazán tartanak. Egy szűzet soha nem tudhatsz magadénak 100%-ban, mert benne akkor is megmarad ez a félsz, ha mindeközben a ti kapcsolatotok olyan erős, ami vizet fakaszt a sziklában is. Nála a 100% csak 90%, de ezt a saját félelmének tudhatod be.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-15

MÉRLEG

A tépelődés nagymesterei, soha nem tudják igazán, merre is vezet az útjuk. Kell melléjük egy erős társ, aki irányt mutat nekik és aki megfogja a kezüket. Mivel annyira határozatlanok a mérlegek, így ha ők hűséget fogadtak, ahhoz tartják is magukat, mert attól félnek, hogy egyszer elveszítik életük párját. Inkább nem rizikóznak.

SKORPIÓ

Ez a csillagjegy szereti az élet nagy drámáit, egy picit mazochista, önmarcangoló. Nagyon tud szeretni és rendkívül ragaszkodó, akár a párkapcsolatában, akár a baráti – családi viszonylatban, de mivel szereti az óriási, magával ragadó érzelmeket, néha képes kitekinteni és másfelé is a drámai fordulatokat keresni. Ha hűtlenné válik, amögött forró lávaként hömpölygő érzelmek állnak, amikben ő szenved és szenved attól is, hogy másokat megbánt. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: