NYILAS

Ha egy szóvan kellene jellemeznek a nyilasok és a hűség viszonylatát, azt mondanám: nem. Két szóban: nem hűségesek. De van egy megoldás. A nyilas a legszabadabb csillagjegy: számukra a saját szabadságuk a legfontosabb. Ha azt érzik, a házasságukban, párkapcsolatukban a partnerük megadja nekik a kellő lelki, érzelmi szabadságot és hagyja őket élni a saját életüket, ha meghagyják nekik a teret, akkor tudnak hűségesek lenni mind testileg, mind lelkileg. Ha azt érzik viszont, hogy szorul a hurok, akkor menekülőre fogják.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Fogok egyszer írni egy bejegyzést arról, mely csillagjegyek a legjobb barátok, nos, a bakok köztük lesznek. Ahogyan a baráti kapcsolataikban, úgy a párkapcsolataikban is hasonlóan “működnek”. Ha jó nekik ott, ahol vannak, ha a párjuktól megkapják a figyelmet, szabadságot, törődést, akkor eszükbe sem jut máshová pislogni. Ha viszont a párjuk (vagy barátjuk) megbántja őket, képesek egy perc alatt összecsomagolni és új életet kezdeni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp, 2024. február 16-18.: A Mérleg erre a fordulatra nem számított, a Nyilasnak titkolnia kell az új kapcsolatát

VÍZÖNTŐ

Egy racionális csillagjegy, aki precízen, pontosan, eltökélten és céltudatosan éli az életét. Ha feladatot kap, megcsinálja. Ha problémával néz szembe, megoldja. Ha házasságot kötsz vele, akkor ő a talpától a feje búbjáig lesz a te párod, 100%-ban, megbízhatóan, betonszilárdan. Jó döntés hozol, ha őt választod életed párjául, de vigyázz: ha megbántod, megcsalod, azzal megzavarod őt, ő meg téged. Neki, amíg tart a párkapcsolat, nem fog eszébe jutni a hűtlenség: 100%-ban számíthatsz a hűségére. 

HALAK

A rózsaszín csillagjegy a szívével lát. Nagyon egyszerű dolga van egy halak szülött párjának lenni, ugyanis a halak hűségesek, ha napi szinten megbirizgálod a szívüket. Van rajtuk egy rózsaszín nyomógomb, amit naponta meg kell nyomni (= meg kell őket dícsérni, a hajukat, a főztjüket, a szemük színét, mondani kell nekik, hogy szereted őket, hogy büszke vagy rájuk, vinni kell nekik alkalomadtán meglepi csokit) és ha te ezt szorgalmasan megteszed velük minden áldott nap, akkor a halaknak eszük ágába nem jut elcsámborogni máshová. Ha nem kapják meg a kellő rajongást, akkor viszont csámborognak oda, ahol megkapják. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: