A párkeresés útján nagyon jól jön egy olyan energialöket, amit egy szenvedélyes férfival való találkozás adhat. De a felfokozott hangulatú és érzelmektől fűtött randevúk mögött néha sajnos nincs semmi több. Ilyenkor kapcsolj egyet magadon, és fogd fel szórakozásként. Nincs rá szükséged, hogy ismét sérüljön a lelked.
Persze nem minden tüzes csillagjegy ilyen, készülj fel a kellemes csalódásra is – lehet, hogy egyikükkel leled meg a vágyott szerelmet.

Kos (március 20. – április 19.)

A szenvedélyes, izgalmas személyiségű Kos férfi imád kockáztatni. Az élet minden területén bevállalós, így az első randin már tüzes szexre lesz kapható: és persze védekezés nélkül akarja… Ha a szexben benne vagy, akkor oké, de azért a többit jól gondold meg. Attól, hogy a Kos számára izgalmas és veszélyes dolgokat szeretne kipróbálni, neked nem kell mindenre igent mondanod. Élvezd vele a kalandot, de légy résen. Hajlamos cserélgetni az embereket maga körül és nehezen ismeri be a hibáit. Ha ilyen Kossal akadsz össze, szórakozz egy jót és lépj le.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: