Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán csakis a középpontban szeret lenni, így ha édeshármason jár a fejed, mindenképp ő legyen az élvezetek rivaldafényében. Természetesen imádja, ha hízelegnek neki. Szóval ha szeretsz romantikus és magasztaló üzeneteket írni, nála soha nem tudod túlzásba vinni. A dráma és a fényűzés királya, számíts a nagy Gatsby-féle húzásokra, nem fogsz mellette unatkozni. Értékeld nagyra, ha neked dorombol ez a nagymacska. Mert ha úgy hozza a szeszélye, kiengedi a karmait vagy egyszerűen továbbsétál.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma rendkívül sok mindennek érhet a végére, kedves Oroszlán, amennyiben, szokásához híven, kellõképpen meghajtja a munkát, ugyanakkor, mindenképen szenteljen idõt most a kikapcsolódásnak is, melyet a leginkább családi körben lenne érdemes keresnie. Amennyiben van gyermeke, most õ lehet a leginkább tökéletes társaság!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas (november 22. – december 21.)

Édes és őszinte pasi. Ne lepődj meg, ha a reggeli csóknál arrébb tol, mert nem tetszik neki a leheleted. Amilyen leforrázó néha az őszintesége, olyan forró szenvedély kapja el, ha rátör a vágy. Ne csodálkozz azon sem, ha másnap több időt töltesz a tükör előtt a szokásosnál – mert le kell sminkelni a nyakadon a harapásnyomokat. A Nyilas valóban nagyon tüzes alkat, és felfokozott szerető. De ha vele kezdesz kapcsolatba, számíthatsz rá, hogy komolyra fordulnak a dolgok. Nem csapodár fickó, azt a rengeteg tapasztalatot, amit az ágyban villant, a hosszú távú kapcsolataiban szerezte. Tárd fel a szíved neki, ne törd össze az övét.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

A mai nap szóljon az izgalmakról, a kalandról, kedves Nyilas, legyen bármi is a programja! A tevékeny ember legnagyobb ellensége az unalom, mely fásultsághoz vezet, így, ha az ilyesminek akár csak a szele is megcsapná, azonnal tegyen is ellene, hogy megõrizze lendületességét és jókedvét! Az este folyamán, hívja el kiruccanni a barátait egy kicsit!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-08-11

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: