Oroszlán

Az oroszlán igazi optimista, aki tele van jóindulattal mindenki iránt, konfliktusait pedig nyíltan, szemtől szembe, becsületesen intézi.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Éppen ezért az áskálódás és az intrika az, ami a leggyorsabban kihoz a sodrodból, nem bírod, ha mások a hátad mögött beszélnek, de még attól is rosszul vagy, ha azt hallod, hogy valaki mást beszélnek ki így.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-16 - Ma mindenképpen, alaposan gondolja át, hogy...

Szűz

Mivel precíz és rendszerető vagy, a trehányság, a hanyagság vagy a kosz az, ami a leggyorsabban kicsapja nálad a biztosítékot.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ahogyan a veled együtt élők nem értik, miért kell akkora balhét csinálni egy elől hagyott koszos zokniból, te nem érted, hogy lehet valaki annyira nem törődöm, hogy azt az egy mozdulatot is sajnálja, míg a szennyesbe hajítja a koszos fehérneműt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem szeretsz mások helyett dolgozni, de a káoszt sem bírod elviselni, így mégis megteszed – persze, ez nem jelenti azt, hogy örülsz is neki.

Mérleg

Mérlegként fontos számodra a harmónia és jó a diplomáciai érzéked, a szélsőségeket viszont rosszul viseled. Az igazságtalanság és a begyöpösödött gondolkodás, az előítéletek azok, amelyek gyorsan az idegeidre mennek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-07

Nem szereted, ha valaki mások kárára viccelődik, mert ízléstelennek, alpárinak tartod az ilyen viselkedést, és legszívesebben azonnal menekülsz az ilyen helyzetekből – de csak miután hangot adtál a nem tetszésednek.

Skorpió

A skorpió a végletek embere, aki keresi a kihívásokat és a kalandot, éppen ezért az unalom, a várakozás az, ami a legjobban feldühít.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Skorpió, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha hosszú időt kell semmittevéssel töltened, vagy mások fölöslegesen rabolják az idődet, azt nagyon nehezen viseled, ingerlékennyé válsz és az első szóra harapsz.

A hatékonyságot, gördülékenységet szereted, amikor nem akadályoznak abban, hogy fontosabb vagy izgalmasabb dolgokkal töltsd az idődet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: