Nyilas

A nyilas igazi tanító, aki maga is művelt, és tudását szívesen osztja meg másokkal.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Éppen ezért az emberi butaság az, ami a legkönnyebben feldühít, ilyenkor úgy érzed, egyedül vagy a világban, és még az is végigfuthat a fejeden, hogy egyesek azt sem érdemlik meg, hogy mások elől elszívják a levegőt.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-08 - Meglehet, hogy ma kénytelen lesz elengedni bizonyos dolgokat...

Nem a tudás hiánya bosszant, hanem az, ha valaki nem is akar tenni azért, hogy kiküszöbölje a hiányosságait, és a boldog tudatlanság állapotában tengeti napjait.

Bak

A bakok alapvetően kicsit bizalmatlanok, nehezen engednek közel magukhoz valakit, éppen ezért nem szereted, ha valaki az érzelmeit fitogtatja, vagy bizalmaskodni próbál veled.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem szereted, ha beleszólnak a magánügyeidbe, vagy faggatóznak, de azt sem igényled, hogy mások a nyilvánosság előtt mutassák ki az érzelmeiket.

Nem vagy prűd, de az ilyesmit őszintétlen dolognak tartod, és az álszent romantikázás teljesek kikészít.

Vasárnapi Horoszkóp 2023-07-02

Vízöntő

A vízöntő a szabadság, az alkotás és a művészetek megszállottja, aki, bár nagyon ragaszkodó, utálja, ha gúsba kötik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az ostoba szabályok, a rugalmatlanság az, ami a leghamarabb feldühít, nem szereted, ha egy egyszerű ügy elintézéséért is órákat kell sorba állnod, vagy egy halom papírt kell kitöltened.

A bürokrácia az, amit a legnehezebben viselsz, és fel nem fogod, hogy lehet ilyen vaskalapos szabályrendszert megalkotni.

Halak

A halak az egyik legönzetlenebb, legsegítőkészebb embertípus, így aztán az irigység, mások elnyomása az, ami téged a legjobban felbosszant.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Dühít, amikor azt látod, hogy mások vagyonokat költenek teljesen felesleges luxuscikkekre, míg mások éheznek és nélkülöznek, vagy ha azt látod, hogy valakit kirekesztenek, méltatlanul magára hagynak.

A felelőtlen pazarlás és az embertelenség fölött nem tudsz szó nélkül elsiklani, te vagy az az ember, aki egy pletykalap cikkein is őszintén fel tud háborodni, mert nem tudod félvállról venni a kapzsiságot és a nagyzolást.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: