Nyilas

Nagyon nehéz számodra elköteleződni, a másiktól viszont teljes érzelmi odaadást vársz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit azonban te nem adsz meg, azt nem várhatod el a másiktól sem, és az egyenlőtlenség olyan konfliktust szülhet, amiből csak együttműködéssel, a dolgok átgondolásával, és őszinteséggel lábalhattok ki.

Bak

A szokások rabja vagy, nagyon tudsz ragaszkodni a párodhoz is, de félsz új dolgokat kipróbálni, új terepekre merészkedni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Márpedig ha hagyod a kapcsolatotokat a megszokott mederben folyni, és nem mész a másikkal az életutunkkal járó, természetes fejlődés felé, akkor az nagy távolságot eszközölhet kettőtök közé.

Vízöntő

Racionális ember vagy, aki az érzelmek miértjét is érti, ez pedig sok kapcsolati konfliktust is megspórolhat neked.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ugyanakkor hajlamos lehetsz arra is, hogy a dolgokat túlanalizáld, a legapróbb jelzésen, szón is elmerengsz, és messze menő következtetéseket vonsz le belőle, ez pedig olyan helyeken is vitákat idézhet elő, ahol eredetileg semmiféle nézeteltérés nem lett volna.

Keddi Horoszkóp 2023-08-01

Halak

A Halak hajlamos a spiritualitásra, az érzelmi állapotok mélyebb megélésére, ami nagyon jót tehet egy kapcsolatban, de akár a féltékenységre is hajlamosabbá teheti: a fizikai megcsalás nagyon egyértelmű és számon kérhető, téged azonban ugyanennyire zavar, ha valaki érzelmileg kötelezi el magát valaki más mellett, helyetted.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeket a dolgokat viszont sokkal nehezebb reálisan látni, így könnyen lehet, hogy a megnyugvást sem leszel képes egy ilyen félelemre megtalálni.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: