Július

A júliusi hölgyek gyönyörűek, becsületesek, okosak és titokzatosak. Kerülik a konfliktust, és a legtöbbször már a párkapcsolat elején is őszinték, hogy elkerüljék a későbbi akadályokat. Ez azonban azt is jelenti, hogy a párjuktól is megkövetelik az őszinteséget.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Augusztus

Az augusztusban született nők gyakran gondolják, hogy ők állnak a világ közepén, ennek ellenére azonban hatalmas szívük van. Ezek a nők szinte minden vitát megnyernek, nem tűrik az ellentmondást. Az augusztusi nők kerülik a negatív embereket és azokat, akik velük ellenkező véleményen vannak, de ha mégis egy ilyen emberbe botlanak, akkor keményen szembeszállnak vele. Általában nagyszerű humorérzékük van. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és komoly figyelmet kapnak a férfiak részéről. Az erősségeiknek köszönhetően könnyedén magukba bolondítják a férfiakat.

Tudd meg mi életed karmikus csapdája a kínai horoszkóp szerint!

Szeptember

A szeptemberi születésű nők nagyon fegyelmezettek, barátságosak és kívül-belül gyönyörűek. Hűek önmagukhoz, és csak nagyon ritkán tudnak megbocsátani azoknak, akik elárulják őket. Ha gonoszan bánnak velük, hajlamosak arra, hogy minden áron bosszút álljanak. A bosszújuk általában sikeres is. A szeptemberi hölgyek hosszú távú kapcsolatra vágynak, nem érik be a futó kalandokkal, ezért komoly elvárásaik vannak a szerelmükkel szemben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: