Miért ilyen férfival kezdett már megint a barátnőnk? Miért jön mindig ilyen közel hozzám? Miért tesz fel ilyen sok személyes kérdést? Mindenkinek megvannak azok a tulajdonságok, melyekkel ki lehet kergetni a világból. A csillagjegyünk elárulja, számunkra kik azok az emberek, akiket a legnehezebben viselünk.

Nem a másik ember hibája, ha valamiért számunkra nagyon zavaró és nehezen viseljük a közelségét. Másnak lehet, hogy mi vagyunk ilyenek valamilyen tulajdonságunk miatt, hiszen nem vagyunk egyformák. Számos oka lehet annak, miért találunk valakit idegesítőnek, a csillagjegyünk pedig segíthet, hogy feltárjuk, miért boldogulunk valakivel olyan nehezen, pedig láthatóan nincs semmi különösebb probléma az adott személlyel.

6 csillagjegy, akinek gyökeresen megváltozik az élete márciusban: Ők készüljenek a változásra


Kos (március 21. – április 20.)

A Kosok leginkább az inaktivitás és lustaság bosszantja. Mivel rendkívül versengő csillagjegyről van szó, folyton arra törekszenek, hogy javítsák a teljesítményüket, egyre jobbak és jobbak legyenek abban, amit csinálnak. Született vezetők, így képtelenek tisztelni azt, akivel kapcsolatban úgy érzik, csak visszahúzza, lelassítja őket a fejlődésben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikák számára fontos, hogy számíthassanak arra, aki mellett letették a voksukat, így számukra a megbízhatatlanság és kiszámíthatatlanság a legirritálóbb emberi tulajdonság. Nem becsülik sokra azokat, akik folyton változtatják a véleményüket és könnyen befolyásolhatók. Fárasztja őket, ha valaki folyton lemondja a megbeszélt időpontot és nem tartja magát ahhoz, amit megígért. Ha valaki jóban akar lenni egy Bikával, annak törekednie kell a kiszámíthatóságra és megbízhatóságra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (május 22. – június 21.)

A monotónia az Ikrek legnagyobb ellensége. Mivel a csillagjegy szülöttei nem szeretik folyton ugyanazt csinálni, nem akarnak ugyanabba az étterembe menni minden hétvégén és ugyanazt a sorozatot nézni minden kedden, így ők azokat az embereket találják a legidegesítőbbnek, akik kiszámíthatóak és rutinszerűen élik életüket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma igen sok dolga lehet, kedves Ikrek, ami miatt érdemes lenne egy tervet készítenie, hogyan is lenne a legpraktikusabb haladnia. Kalkulálja mindenképpen bele a számításiba azt is, hogy elég ideje legyen majd a családjára, szeretteire, akik közül ma többeknek is szüksége lehet önre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 22. – július 22.)

Mivel a Rákok könnyen elbizonytalanodnak, így számukra a legidegesítőbb tulajdonság egy másik emberben a túlzott önbizalom. Különösen, ha valami olyan dologban mutatnak nagy magabiztosságot, amiben a csillagjegy szülöttei a legkevésbé mozognak otthonosan. Ha a Rákok a testükkel kapcsolatban vannak híján az önbizalomnak, akkor a rendszeresen sportoló és fitneszben járatos embereket találhatják különösen irritálónak, ha pedig az intelligenciájukkal kapcsolatban érzik úgy, hogy nem elég okosak, az intellektuális emberek lehetnek különösen zavaróak számukra.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2024-01-12

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: