A régen élt filozófus, Konfuciusz tanításai a kínai kultúra és gondolkodás alapjává váltak. De filozófiájának hatása ma már az egész világban elterjedtek és kevés az olyan ember, aki ne lelne jó tanácsra, útmutatásra Konfuciusz szavaiban. Elhoztuk bölcsességeit a csillagjegyeknek, amelyekből megtudhatják, mi a személyes változásuk és boldogságuk kulcs!

Kos

„Nem az a legnagyobb dicsőség, ha soha nem bukunk el, hanem ha valahányszor elbukunk, mindig talpra állunk.”

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-12

Utálsz elbukni, kudarcot vallani, nem bírod, ha valami nem jön össze és nem úgy alakul, mint szeretted volna. Pedig ez természetes, mindenkivel megtörténik. Értsd meg, hogy hibázhatsz és nem baj, ha néha nem jönnek össze a dolgok. Ettől leszel előrébb, ezekből fogsz tanulni. Aki nem bukik el, nem is fejlődhet. Légy hát elnézőbb magaddal és az életed meg fog változni! Már nem fogja a megfelelési kényszer megmérgezni az életedet.

Bika

„Nincs megvetendőbb gyávaság, mint ha tudjuk, mi a helyes, mégsem tesszük meg.”

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Meglehet, hogy ma kissé zavarni fogja néhány dolog, melyek mellett nehéz lehet szó nélkül elsiklania, azonban ez most kivételesen bölcs megoldás lenne, ugyanis nagyon könnyen konfrontálódhat most, ha beleavatkozik az aktuális folyamatokba, s akár hosszútávon is befolyásolhatja elõmenetelét, ha most összeakaszkodik valakivel, akivel lehet, hogy nem kéne. Legyen bölcs, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon sokszor szaladtál már ebbe bele és még mindig hajlamos vagy újra és újra kikötni benne. Tudod, mit kell tenned, mi a helyes, de mégsem azt teszed. Inkább elmenekülsz vagy az ellentétes irányba mész. Csak próbálnád ki egyszer, hogy igenis erőt veszel magadon, megteszed, amit tenned kell és meglátnád, hogy rohamos lépteken változna meg az életed és nyernéd el a boldogságot.

Ikrek

„Akik különböző úton járnak, nem adhatnak egymásnak hasznos tanácsokat.”

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp augusztus 17-től 23-ig: Döntéshelyzetbe kerülsz, ám a két út közt nehéz választani!

Kevés az olyan ember, akik egy úton haladnak, hiszen mindenki más sorssal, élettörténettel bír, más és más dolgokat kell megtapasztalniuk. Ezért ne akarj mindenáron másoknak tanácsot adni és te se próbálj meg örökösen mások útmutatására hagyatkozni. Tanulj meg önállósodni és ha útmutatásra lenne szükséged, fordulj a csillagok, az égiek irányába. De egy mástól kapott nem megfelelő tanács akár le is téríthet utadról.

Rák

„Amit a felsőbbrendű ember keres, önmagában találja meg, amit a kis ember keres, másokban találja meg.”

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Elõfordulhat, hogy most egyszerre életének több színterén is helyt kellhet állnia egyszerre, s ez amellett, hogy rendkívül sok koncentrációt igényelhet, igencsak kimerítheti. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Rák, ugyanis hamarosan, nagy és igen kellemes meglepetésben lehet része, ha így tesz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Te a legtöbbször másoktól várod a boldogságodat, általuk akarod meglelni a változásokat vagy mindazt, amit keresel. Nem bízol és nem is hiszel magadban eléggé. Viszont így folyton csalatkozol másokban és másoktól függ a boldogságod és az életed. Ki kellene próbálnod, milyen az, amikor magadban keresed meg azt, amire vágysz és hogy egyedül boldogulsz. Meglátnád, hogy sokkal több örömben lenne részed és nem élhetnének vissza mások a jóhiszeműségeddel és nem törhetnének össze.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: