A régen élt filozófus, Konfuciusz tanításai a kínai kultúra és gondolkodás alapjává váltak. De filozófiájának hatása ma már az egész világban elterjedtek és kevés az olyan ember, aki ne lelne jó tanácsra, útmutatásra Konfuciusz szavaiban. Elhoztuk bölcsességeit a csillagjegyeknek, amelyekből megtudhatják, mi a személyes változásuk és boldogságuk kulcs!

Kos

„Nem az a legnagyobb dicsőség, ha soha nem bukunk el, hanem ha valahányszor elbukunk, mindig talpra állunk.”

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Egy csomó kérdés zakatolhat mostanság a fejében, kedves Kos. Bizonyára mérlegre tette emberi kapcsolatait és lehet, hogy egy kicsit elbizonytalanodott azok mélységében, õszinteségében. Érdemes hát valóban átgondolnia, hogy egy új környezetben, ismeretlen helyeken esélyt ad új kapcsolatok, barátságok, szerelem kialakulásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ok nélküli találkozások? Nincsenek!

Utálsz elbukni, kudarcot vallani, nem bírod, ha valami nem jön össze és nem úgy alakul, mint szeretted volna. Pedig ez természetes, mindenkivel megtörténik. Értsd meg, hogy hibázhatsz és nem baj, ha néha nem jönnek össze a dolgok. Ettől leszel előrébb, ezekből fogsz tanulni. Aki nem bukik el, nem is fejlődhet. Légy hát elnézőbb magaddal és az életed meg fog változni! Már nem fogja a megfelelési kényszer megmérgezni az életedet.

Bika

„Nincs megvetendőbb gyávaság, mint ha tudjuk, mi a helyes, mégsem tesszük meg.”

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon sokszor szaladtál már ebbe bele és még mindig hajlamos vagy újra és újra kikötni benne. Tudod, mit kell tenned, mi a helyes, de mégsem azt teszed. Inkább elmenekülsz vagy az ellentétes irányba mész. Csak próbálnád ki egyszer, hogy igenis erőt veszel magadon, megteszed, amit tenned kell és meglátnád, hogy rohamos lépteken változna meg az életed és nyernéd el a boldogságot.

Ikrek

„Akik különböző úton járnak, nem adhatnak egymásnak hasznos tanácsokat.”

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6 csillagjegy, aki percek alatt képes feladni egy kapcsolatot

Kevés az olyan ember, akik egy úton haladnak, hiszen mindenki más sorssal, élettörténettel bír, más és más dolgokat kell megtapasztalniuk. Ezért ne akarj mindenáron másoknak tanácsot adni és te se próbálj meg örökösen mások útmutatására hagyatkozni. Tanulj meg önállósodni és ha útmutatásra lenne szükséged, fordulj a csillagok, az égiek irányába. De egy mástól kapott nem megfelelő tanács akár le is téríthet utadról.

Rák

„Amit a felsőbbrendű ember keres, önmagában találja meg, amit a kis ember keres, másokban találja meg.”

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Te a legtöbbször másoktól várod a boldogságodat, általuk akarod meglelni a változásokat vagy mindazt, amit keresel. Nem bízol és nem is hiszel magadban eléggé. Viszont így folyton csalatkozol másokban és másoktól függ a boldogságod és az életed. Ki kellene próbálnod, milyen az, amikor magadban keresed meg azt, amire vágysz és hogy egyedül boldogulsz. Meglátnád, hogy sokkal több örömben lenne részed és nem élhetnének vissza mások a jóhiszeműségeddel és nem törhetnének össze.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: