A Nyilas

Nehezen tudja elképzelni, hogy valakiért teljesen feláldozza önmagát és a szabadságát, éppen ezért a Nyilas olykor hajlamos lehet még a kákán is csomót keresni. Arról persze nincs szó, hogy hallani sem akar a párkapcsolatról, de a szinglilét sincs ellenére.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak

Sokszor olyan hűvös, akár egy jégcsap, így esze ágában sincs kéz a kézben andalogni másokkal. A Bak nehezen mond le a szabadságáról, sokszor még akkor is szeretne egyedülállóként létezni, amikor pedig már tartós kapcsolatban él  a párjával.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-01-01

A Vízöntő

A függetlenség rendkívül fontos számára, így azt az élet minden területén, így a szerelemben is előtérbe helyezi. A Vízöntő szeret a saját feje után menni, szinte rosszul van a gondolattól is, hogy valaki más diktál neki. Márpedig egy kapcsolatban néha ez is elkerülhetetlen…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak

Hajlamos arra, hogy a maga kreálta álomvilágban éljen, ahová nem is olyan könnyű beférkőznie a társának. Ha netán mégis sikerül, akkor sem olyan egyszerű kiigazodni a Halakon, akinek ráadásképp nagyon fontos, hogy megőrizze a személyes mozgásterét a párkapcsolatban is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: