Csupafül és kedves Mérleg

Ha választani kell, talán te vagy a leginkább szeretni való az összes csillagjegy közül. Nagylelkű vagy, és soha nem rázod le magadról az ismerőseidet, ha valamiben hozzád fordulnak. Sőt, ugyanígy cselekszel egy teljesen idegennel is, ha az utcán hozzád fordul egy kérdéssel.  A társaság lelke vagy, és bármilyen összejövetelen biztonságban érzik magukat melletted az emberek. Imádsz társalogni, kiválóan tartasz szóval akár sokakat is. De a legfontosabb: másokat is meghallgatsz és igazán figyelsz is arra, amit mondanak neked.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Misztikus jóbarát, a Skorpió

Titokzatosságod és misztikus jellemed sokakat kíváncsian vonz a közeledbe.De nem csalódnak azok sem, akik jobban megismerhetnek téged! Az embereknek melletted olyan érzésük van, hogy tökéletesen megérted őket, és átérzed a problémáikat. Még akkor is, ha pontosan tudják, alig ismered még őket. Van egy – valóban misztikus – kisugárzásod, ami miatt a legtöbb ismerősöd érdeklődését folyamatosan fenntartod, pedig fényévente találkoztok csak. És ez az egyik erősséged. Mindenkivel ott tudod folytatni a kapcsolatot, ahol annak idején az abbamaradt: sértődés és előítéletek nélkül, ugyanolyan lelkesen.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2022. június 24-26.: Olyan romantikus hétvégében lesz részed, mint amit a filmekben látni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: